Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci i onako nemaju koristi ma ko bijo na vlasti,sav ulov dijeli se u uzem krugu i vazda jedni te isti dobivaju lovinu????????????????????????
mister Incko, stiglji nooovi motokuljtivatore iz Pakistanjija od naša braća pokljon za nas ako me ne postaviš propade nami donacjaaaa, ja već zapiko sebi nova terenca u zamjenu za motokuljtivatora 50 kod hamde u diljeršip.... heljp Baznija nauuu
Ne brini, Ćamile, kad je preklani mogao izbaciti čitav jedan narod iz federalne vlasti i u nju dovesti pljačkaše i atentatore Lojanoviće te pristaše Ante Pavelića iz HSP (Hrvatska stranka poturica), može i potvrditi tvoj sasvim legalan izbor. Naravno, ako njegov naredbodavac, ambasador MajMoon, bude zadovoljan kako mu ga je njegov majmoončić Inzko podudlao i ne kaže drugačije.
je sve ovo i zakuho incko je rodjak franca kosa
Ovo me posjeća na ono \" heljp NATO\" pa poslije pričaju kako su mnogo jaki:)
znaci mun vas je nagovorio da pravite ta sranja po srebrenici
prpa glavonja, kme kme Inzko pomozi
E, izgleda da će ti presjesti Zukorlićev \"Big Muftije\" glas. I okani se žrtava Srebrenice u borbi za svoju guzicu.