Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je obrnuto, do sada bi se odrzala sjednica savjeta sigurnosti da se razmotri teroristicka prijetnja miru na Balkanu, Europi, i svijetu. Ali imamo podanike u vlasti, Trojku od plastelina, nepismene i nesposobne ljude kojima nista nije jasno.
Spajanje Općih i Lokalnih izbora 2026 godine bi bila najbolja odluka Schmidta ili naših političara. Uštedilo bi se 12 miliona KM, a pozicija i opozicija ne bi mogli svoje greške podvaljivati suprotnoj strani!
Ne kenjaj, nije ovo počelo sad, ovako je od rata, svake godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imal reakcije od trojke ili i dalje mahmuraju od slavlja praznika?
SDA kriminalno poliricki familijrna organizacija
Koliko je napada bilo, dobro je iko živ ostao hahaha
Nije moguce da te neko isprovocira ako si normalan i ako ne nisi i sam takav pa da te to dira, ja koliko znam zivotinja se isprovocira kao recimo bik i spanskoj koridi, ako razmisljas normalno i nisi zatrovan mrznjom ne moze te ni isprovocirat
Nikad se nije desilo da mi muslimani za Bajram uradimo nešto slično,kao što svake godine oni urade za Božić,a uradit će sigurno i sad za 9.Januar ,a mogli bi srbe u Srbiju slati i sa tuđe zemlje tjerati i svašta im nešto otpjevati,kao što oni to rade. Ali to su srbi,sposobni samo da provociraju i to je to,al čini mi se sva najgora bagra njihova se nastanila u r.srpskoj.
Ne znam zašto se čudite! Sve im (četnicima, ne srbima) ide na ruku. Duduk prkosi cijelom svijetu, sud raštelovan, trojka jad i čemer, ... povratnici, sve matoro, ... evo i danas, povorke vozila 8čak i kamioni), trube po gradovima, provociraju. kakve veze ima badnjak i božić sa promocijom sile i uznemiravanjem. Lažu svi popovi da je božić blagdan mira!
Vidi Camila, pa ziv je!
A sta ces..To je primitivni vlah..Bruka svoju vjeru i praznik..Nisu svi svi isti naravno,al bgm vecina vec dugo zivi u nekom cudnom filmu....Kriju se iza pravoslavlja,toliko ga brane ne daju,a brujakaju ga na svakom koraku..
Ti si obični glumac. Narcis nepopravljivi.
A vidi ovog Dodikovca sto se sjeti nesto da kaze. Zar neizjavi nedavno da je Banja Luka tvoj glavni grad
Nigdje reakcije usrane trojke. Fuj, izdajnici!!
uzeti popis 2013 i sva Bosnjacka naselja Podrinja od Foce do Zvornika, Janje, Kotor varosi, Doboja pripojiti Federaciji kao i Hrvatska naselja u Posavini, Srpska naselja u Zapadnom djelu FBIH oko Grahova,Drvara,Glamoca i Petrovca https://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_stanovni%C5%A1tva_u_Bosni_i_Hercegovini_2013.#/media/Datoteka:Bosnia_Herzegovina_Ethnic_2013.png
Reče Ćamil koji redovno loče sa srbima koji su sinoć maltretirali Bošnjake. Ćama, izgubio si autoritet i dostojanstvo kad si se prvi put napio sa srbima. Kraj priče.
Ma treba preci na Ustav RBIH i ukinuti RS
A mozda ima nesto sto ostali ne znaju. Mozda je dodana kakva klauzula u vjerske knjige da to tako treba. Mislim ono kad prolazis kroz naselje gdje zive drugi da se puca. Pitam samo, vidim da je to svake godine i niko nista.
Jeli crkva to osudila?
To je njihova slabost