Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Camile, da nesto razjasnimo. Da si nesto vrijedio, izabrali bi te. Da si bio dobar gradonacelnik i da SDA nije pokrala stotine miliona za Srebrenicu i Srbi bi glasali za tebe. Ovako, molim te napusti sahranu i ne smaraj vise. Srebrenica je izgubljena 1995. a ne 2016.
18,7 boko
18,7 boko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjaši više matere ti i stavi tacku na ovu pricu! Ne krivi nikoga nego do svojih Srebrenicana koji nisu podigli guzicu iz svojih kuca da bi glasali.
@BesposlicarKojiRadi sad ce te napasti vise nego za deponiju :-D :-D
moro dat milion da vidi Klintona , sad nema odakle, mora kredit dić, pa smara klix daje im par hiljada da svaki drugi dan pišu o njemu jer nema druge
Ма не, овај се више не може слушати ни трпити... Каква патетика, шмрц... Јаучеш ти за доларима, а патетиком манипулишеш људима и тераш их у нова страдања и мржње... Највеће дно у људском облику, због аквих као он се вијековима и убијамо као животиње овдје...
Nemoj zayebavat Camke da si odusto od zalbi:))
Stvarno ste pokrali sto se pokrast moze. 99 % ostalo je u Sarajevu. Sad idi tamo pa se kandiduj.
Sam si svojim ponasanjem doprinijo porazu,politika nije za sirovu masu covjeka,ponasao si se kao covjek sneba,nisi gledao na sitne obicne ljude od kojih nisi mogao imati nikakvu korist i ti ljudi nisu te glasali i zato si izgubijo.....
a kladim se da ce ovaj Mladen biti bolji nacelnik za sve narode Srebrenice, al' vidjet cemo
ISTO MISLIM...
Babo Izmetbegovic, je aranzirao genocid sa svojim nalogodavcima iz Beograda a ti Durakovicu si kompletirao tak genocid slijedeci naloge Kakira Izmetbegovica KOJE JE DOTICNI DOBIO IZ BEOGRADA. Tako se pravi Palestina od Bosne veleizdajom i prodajom Republike BH. Sta ce tebi halal? Halal se daje onima koji u neznanju pocine belaj a ti i tvoji nalogodavci SDA cetobalije i Izemtbegovici STE TO NAMJERNO SABOTIRALI.
Pored tebe Camile, veleizdaju su pocinili i kompletan SDA,SDP,SZBH,SBB,DF i NJIHOVI BIRACI, usvajajuci Karadzicev genocidni Zakon o Prebivalistu. Prema tome radi se o vecini laznih Bosnjaka a u stvari CETOBALIJA-CIGANA, KOJI BI PRODALI I RODJENU MAJKU ZA 2KM. KAKO CE CIGO SPASITI DRZAVU????? NEMA TEORIJE, CIGANIJA JE ZA CERGE I DA CISTI CIPELE I NI ZA STA DRUGO. ZA SADA CETE IM DOZVOLE DA MOGU LIZATI CECINU GUZU NA GRANADI, ETO JOS SAMO TO IM JE OSTALO, CECINA GUZA I NISTA DRUGO.
SReBrenIcA
U Srebrenici postoji riječ Srbia
nije tacno da su nam tamo oni krivi jer je izostala stvarna podrska sa nase strane na nacin na koji je durakovic pobijedio vec jednom, a osim toga NASI su podrzali neke odluke koje su otezale to da nasi glasaju. recite jasno i glasno ko je izdao srebrenicu mamu li vam.
sa srebrenicom trguju u miru isti oni koji su trgovali i u ratu. narod je suvise paglu ili zaluđen da to konacno shvati i vazda nam je neko drugi kriv sto nije bas uvijek tacno.
Jel onaj njegov vrhunski advokat ikad dobio i jedan slučaj?
Ovo je prilično komemorativni ton...Ćamile ne pridaji sebi toliki značaj
Panduri mi znaju ime znaju mi i nadimak pozdrav za Zabelu pozdrav i za Padinjak..
Ćamil Duraković zvani HOPE
Camil Durakovic Fail Compilation
haj ti ćamile svojim putem. siti smo mi srebreničani političara koji samo brbljaju, patriote u srcu a u gradu nema cestito ni trotoara, nema cvijeća, nema javnog toaleta (doduse toga nama ni u Sa) nego se smucaj po kafanama. nema asfalta do okolnih sela. nema nista. turizam ravan nuli. rudnik propao itd. duša me zaboli dok ovo sve nabrajam. neće ni ovaj glavonja vlah više uraditi. ruku na srce, vise je alić uradio za. grad i promociju srebrenice a načelnik bio nije.