Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CAMILE BURAZERU, OBECAO SI DA CES JAVNO OBJAVITI ODGOVORNE ZA PORAZ U SREBRENICI. JEL TO MACA(BAKIR),POJEO JEZIK? ILI JOS NISI NASAO ODGOVARAJUCE ZRTVENE JANJCE.
Previše je mrzio Srbe , mržnja ne vodi nigdje. Msm da će ovo biti normalan načelnik. Dr S
Bogami ovaj Durakovic mnogo nesta zapoceo,a najdrazi mu je put do Sarajeva,staje tim putem proslo para Srebrenica je trebala biti od zlata,a sada tuga jarane proklet ce te majke Srebrenice.
ne mogu vjerovati u izraz lica, ko da svoje daje
Gdje su sad oni koji su pisali, te pokraden, te CIK nema pojma itd.
Moze li se Grujicu kako priznati zlocini u Srebrenici? Sta je rekla derektiva lakatasi beograd ?
Opet smo mi Bošnjaci demokrate idemo pravnim putem osporiti nešto sto smatramo da nije uredu i kako sud odluči ,mi ne stavljamo balvane na puteve i nepravimo se kabadahije.Ćamile slijedeći izbori su naši .
sav se zajapurio od muke. sta ces, i pad je let.
Tužno ovo izgleda, primopredaja, bez nekog posebnog razloga podsjeti me na "primopredaju" zaštićenih zona. Ne spočitavam novom načelniku ništa, mlad je, ali spočitavam bošnjačkoj politici da nisu pokazali konkretnu politiku koja je od Srebrenice mogla napraviti mjesto ugodno za živjeti, a time osigurati i glasove.
Jbg.
Gdje su donacije, gdje su milioni?
Jarani su to veliki😁
Sta je ovaj mislio prije i u toku kampanje. Sta si mislio da ce te neko nositi na ramenima? Trebao si raditi na jedinstvu Bosnjaka na tom prostoru, na angazovanosti dijaspore. Srbi su pokrali izbore ispred nosa, djelili licne karte na ulazu na biracka mjesta, vracali ih nakon glasanja.
nema ljutiš
@PaziUjedam možda svrši nehotice. neće jadničak znati šta ga je snašlo ;))
@PaziUjedam parola: Pelene za našeg Đasmina! P.S.: Moramo skuckati i za lutku na napuhavanje ;)
E, sad Durakoviću možeš u dijasporu negdje, Amerika recimo, pa neka te udome oni koji nisu glasali, jer si zbog njih govorio da nije korektno glasanje. Korektno je, ali te oni malo zafrkali.