Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrseni kongresi df-a i sdp-a,sve ostalo isto i sad opet borba za elektroprivredu :-) ...i nikom ko ovome dunovicu..,upo slucajno jer je falio srbin ,ne radi nista a fino se zivi :-)
I ovog ce Cavara smjeniti.
nema naprijed nema naprijed za nas u Bosni
jebo majku pa ja mislio da au samo na utakmicama sudije kupljene ono i vrhovni sud pod Sapom SDA do dna stranke
jebo majku pa ja mislio da au samo na utakmicama sudije kupljene ono i vrhovni sud pod Sapom SDA do dna stranke
oTako se "stitii" ustavnost: kad ne mogu zakonito, onda partijske a toboz ustavne sudije potezu 1000 puta oprobano sredstvo zastite partijskih interesa, odugovlacenje odluke do vremena kada ona postaje besmislena. Kad Ustavni sud ovako "prosudjuje" moze se zamisliti sto rade nze sudske instance. Farsa, gola sudijska farsa!
mario vukasovic u kantonu hahsahshahsahsahshahsah joj drame sestre mi
Dunoviću možda si im pisao srpskim jezikom i ćiriličkim pismom pa čekaju da im sudski vještak za srpski jezik sve to prevede?
Podpredsjednik Federacije se pozvao na Ustav BiH (mirovni sporazum koji je nestao). Ustavni sud će mu odgovoriti kada nađu Orginal Deytonskog sporazuma.
Zasto nema Komisije za javni nadzor? Grupu neovisnih ljudi, eksperti iz svojih oblasti koji ce ovim neznalicama objasnjavati osnovne stvari, gdje ce za svoj nerad odgovarati Tuzilastvu (koji je najgora institucija u drzavi) koje takodjer treba dovesti u red. Ovdje red njima izgleda ne odgovara.