Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić i DF ne znaju da li bi kakili ili piškili
Vala bas,a taman su fino Bakir i Covic dogovor napravili,a to sto aluminij,eronet,ephb.. itd ide Hdz-u,pa i dobili su legitimitet da vladaju u Herceg Bosni.DF napolje!
Od ovog Komsica je izgleda samo crnogorac Radoncic gori ! Ako ste dobili glasove kao stranka, a dobili ste dosta, de uradite nesto a ne vazda se skrivati iza prica o preglasavanju i povlaciti se u startu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dunoviću, ako je ostalo imalo ljudskosti u tebi sam ćeš podnijeti ostavku ne sljušajući Suljagića, Bajrovića, Komšića i ostalu ekipu spletkaroša, bio si pošten ostani takav.
Da ti se Cavara razbaca i jaca drzavu?Osta bez zemlje jarane,ni u cijeloj federaciji ne smijes dres i zastavu rodjene zemlje nosit',a kamo li u cijeloj BIH.
Ja ću obući dres Reprezentacije BiH i uzeti Zastavu BiH i otići u koje god hoćeš mjesto, ako hoćeš da se pridružiš bujrum.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E sad bi trebao dati ostavku. Jedva su te izabrali uz pomoc delegata iz SDP I sada bi ti da se zahvalis svima treba dati ostavku da to sve popisas.
Kako sada to ? Svi ili niko, DF majmuni.
Isi Džon Mekinro ( John Mcenroe) :)
Ja ne razumijem ljude koji ovoliko uzdizu Komsica. Osim sto je nelegitimno zauzeo hrvatsko mjesto u Predsjednistvu za sto cemo dugo placati posljedice, sta je do sada konkretno uradio. Pokazite nam konkretna djela!
'ebo me svak ako Komsic uopste zna sta vise radi. Lik samo zna za brzu demagogiju i nista drugo. Koji je qurac uopste ulazio u vladu samo da bi je napustio nakon toliko vremena? Da je iz pocetka rekao ne, dosad bi barem imali neki kostur vlade. A ovako... opet od same nule. Komsic ce i od Dunovica napraviti zrtvu, nebojte se.. Komsic demagog je kralj u tome. Reci ce da ga neko natjerao da ostane u vladu i da su mu prijetili porodici. Hahaha
dajte nam vijest o EBOLI...hocemo EBOLU....ko je ukrao EBOLU, pa je više nema u medijima....neka odgovara ko je ukrao EBOLU...pravda za EBOLU
Ja ću obući dres Reprezentacije BiH i uzeti Zastavu BiH i otići u koje god hoćeš mjesto, ako hoćeš da se pridružiš bujrum.
S'kim pricas jarane,sta se cuga?
Pričam s kime ja hoću, salabo pijem možda nekad piva dvije u iznimnim prilikama.
Komsic izdajnik
Mrs pederu.
Bogami ja neznam ko gace pred Covicem skida,On ili Bakir?
Treba SIPU preimenovati u AZIS kako i dolikuje,sto ce nam strana skracenica.
AZIZ agencija za istrage i zaštitu
"Diznilend fronta" oni dosli bas da pokazu da je sve cirkus, a komsic bi bio bolji kao astronaut nego kao politicar
heheheh želim sreću novaliću u sastavljanju nove većine