Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA TITA MI ODOH DA VIDIM ALEKSANDRU PANDUREVIC UZIVO .
e ps eto me maxuz da im jbem mater onako u lice i da ih pljunem
kakav li debil tebe napravi, garant ti je mama ujedno i tetka
Treba skupljat govna do 2.5., i onda prosut po Dobrovoljačkoj da ih dočekamo kako treba.
Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju je utvrdio da je kolona JNA bila legitimni vojni cilj..Tribunal u Hagu te sudovi u Londonu i Beču ustanovili su da nema dokaza na osnovu kojih bi se moglo utvrditi da je u Dobrovoljačkoj 3. maja data naredba za otvaranje vatre na kolonu JNA, Naravno normalno je da oplakuju svoje, ali da prave spektakl od toga u gradu kojeg su 4 godine snajperali i granatirali, moze malo sutra.
Bruka, napravili logor od grada, mucili, ubijali i sad oni zrtve....Kako je krenulo, sutra ce Srbija traziti ratnu odstetu od BiH...
Neka zaobidju trafike, da ih neb neko sikanirao na trafici u Sarajevu...
hahahahahahahha odlično hahahahahhahahaha
Svi u Dobrovoljačku da vidimo one koji podržavaju i promovišu GENOCID.
franck...ti nisi neki ustaški ekstremista,nisi niti nacionalista...ti si samo jedan bolestan čovjek.
Već sam rekao da si bolestan, ne moraš to ponovo potvrđivati
ma ovo sve političari,plaćenici,nekakve nevladine organizacije i jedna žena plaćenica koja se baca u trans tokom ove smijurdije i kuka na tv da je snime
popularna narikača :D
POD HITNO ZABRANITI OVAKVA OKUPLJANJA, DOSTOJENSTVENO DOZVOLITI SAMO PORODICAMA STRADALIH, NJIH 20-tak DA OBIDJU MJESTO OSTALO SVE OTKACITI ISTO KO I SMRDI STO U PRIJEDORU ZABRANJUJU, UOSTALOM OVO NISU BILI CIVILI NEGO NAURUZANI VOJNICI KOJI SU POGINULI TAKO DA SU BILI LEGITIMAN CILJ ! ZAMISLI DA U AMERICI NAPRAVE TALIBANIMA NA MANHATNU SPOMENIK! ILI KONTRA MITING ORGANIZOVATI POD HITNO, DOBRO POPAMTITI I POSLIKATI LICA GENOCIDASA!
nije 20ak, nego 5,6. Sam Kukanjac je to rekao.
ma mislio na porodicu 20-tak njih 2-3. po ubijenom. tako da nek ne preuvelicavaju zrtve u politicke svrhe ionako su bili cetnici koji su ubijeni nauruzani do zuba spremni da siluju zene i djecu kolju i ubijaju, smrt im je bila najblaza kazna!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)