Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se general Dudaković spomene treba ustati.
....i popišati!
U pravu je general Dudakovic. Ovim hapsenjima pokusavaju izjednaciti zlocine. Prljave igrice se igraju.
IMA DA VISIS DUDAKOVICU !!!
E ovo je čovjek! Živio nam generale još 100 godina.
Jos malo pa 30 godina prodje, a vi seljaci nemate pametnijeg posla da prepricavate prosle price iz svog malog, jadnog kutka.
@Hapo Hapic Nismo mi njemačka pa da nam je glavni problem kolko ćemo kome podijeliti... normalno da ćemo se baviti ovim pitanjima i do sudnjeg dana ako treba, dok god se država, ustav i poredak dovodi u pitanje... ekonomski napredak i hvatanje u koštac sa onima koji nas ruše su naši glavni politički prioriteti...
evo ja Vam obecavam 100.000 radnih mjesta...i jest cete bronzanim kasikama i kutljacama...srebrenim viljuskama i zlatnim papirom cete brisati guzice posto je narod glup mozda i ja pobjedim na sljedecim izborima...pravda za mene!!!!
ČEKAMO ZAPOVJED KOMADANTE !!!
ne kradi od hrvata
@commiemarshall Dobra ironija paša, samo mora ti biti jasno NEĆEMO TUĐE, AL NEDAMO NI SVOJE
generale uz tebe smo
Aferim generale.. Obucio si u ratu i miru najjaci vojnicki kadar na Balkanu. Vise nam nemoze niko nista. Amerikanci su pravili studije i predavanja na vojnim akademijama marinaca o tvojoj taktici odbrane i ofanzive.. Ziv ti nama i zdrav bio ljudino. Doce dan da nastavimo od Banjaluke zajedno do Drine
Kako? Pazite vi da i ovo sto imate ne izgubite i dogovorite se sa Srbima dok je vrijeme.
Još kazi da u Pentagonu visi slika njegova 😂 Ta glupost ti isto dodje kao ona srpska, Mladić sa 80000 vojnika satjerao 3 milona Muslimana i Hrvata na 26% teritorije BiH 😂😂😂
Proživio sam svašta, svaki novi dan života mi je nagrada jer smo bili osuđeni na nestanak još 1992. godine", poručuje Dudaković. Ako bi ovo neki Bosanac zaboravio, neka ne kune kletu sudbinu sto je ost'o bez glave. Mater vam balinsku onu, ili se budite ili krepajte po srpskohrvatskom scenariju!!!
Ma kakav Dudaković, on je out. Ruski lobista i trol Pernar je in. Dakle, što jači rusko-srpski utjecaj u BiH. Vrlo zanimljivo.
kažem ja da će na kraju bosnje zakuvati...prvo traže ujedinjenu BiH pa će je na kraju sami rasturiti...
Kaze se zakuhati seljacino barbarska.
@NinoBelovSRB Tu gdje i sad!!
potomci poturica, austrougarskih sluga, hrvatsko cvijece i haamdzar divizije pa zar stvarno mislitenda cete se provuci kmecanjem???
Bolan turci ti babu handrili 500 godina... Imas vise turskih gena od samog Erdogana.
ovaj Aće džaba dade najbolje godine za Izetbegovićev privatni rat .. nije jedini, al kad je već na slici