Izbrisali vrijednu sliku Bordonea
219
Dubrovački muzeji podržali Zemaljski muzej u Sarajevu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam mislio da ce ga sravnit sa zemljom pa napravit jos jedan trzni centar, al dobro je sve proslo! :(
Pored ovakvih komentatora,a mislim da je rijec o mladim i novopridoslim Bosnjacima,Muzej nam zaista ne treba,otvarajte dzamije,hamame i imarete i kud ces dalje.
Kada napravimo novi zeljin stadion od 30 mil, nece biti tesko preseliti "ukrase" iz muzeja u podzemnu garazu, svlacionice i VIP loze. Da bude lijepi mix istorije, tradicije i uspjeha :)
Ne mogu da vjerujem gdje sve partijske pare idu. Ovo ovdje je samo partijski marketing. Ostavite nas na miru. Free bosina!
Džabe im sve, mogu se oni solidarisat koliko hoće. Vlastodršce u BiH svrbi gu.za za njihovu tu akciju solidarnosti
jednog dana kada vehadbije preuzmu vlast svi muzeji se zaatvaraju to nije po is/la,mu
zasto sda-sdu vlada kantona sarajevo i miniStar Kaplan nesto ne poduzmu i pomognu rad muzeja? ocito da su vazniji finansijskoh apetiti poput grasa, opce bolnice, zavoda zdravstvenog osiguranja od muzeja.
realno, plaćenici i političke igre zatvorili muzaj kako bi okrivili SDP
Koji je jad ovaj sarajevski muzej. Godinama traže novac na poklon od države, grada,kantona, a kada imaju priliku da zarade oni to složno odbiju. Pa New York Metropoliten je nudio 1-2 miliona da izlažu Hagadu, ali nedaju naši. PA sad fino okuj vrata i glumi žrtvu.
Još malo i biti će cjela BiH od Une-Save-Drine do Neuma jedna prava zemlja dobrih ljudi rada i obilja i sve cjeniti i djeliti i biti ćemo kao jedan narod...
sta ce nama muzeji?! nasa skorojevicka SDA elita jede alijinim zlatnim kasikama.
Bogumi, muzenj se zatvori kako je SDP došla na vlast. Meščini da je bio otvoren zadnjih 20 godina, sad odjenoč zatvoren, garant zbog tog nekog sina i supruge. Bitnije je njiha nać, hebo muzenj.
MI CEMO VRLO SKORO SVE ZATVORITI I UPROPASTITI, DRAGI GRADJANI/KE. VAS SUAD, SDA EKSPERT
Neka brišu i zatvaraju, dosta više tih buržujskih i kapitlističkih i monarhističkih umjetničkih djela. Gdje su slike našeg Tita, Đure Jakšića, Kikice Pucara Starog, Save Kovačevića, Neznanih junaka (koji se kasnije pojaviše na spisku za prvoboračku penziju), naše biste, naši spomenici na Kadinjači, Sutjesci, Kozari, Jasenovcu kisnu i propadaju. Sada je došlo opet naših pet minuta.
Istrazite kako su perjanice SDA novinarstva, tzv. "moralne vertikale", Vildana i Duska zaposlile ili bolje receno "uhljebile" (kao nagradu za dobar rad za SDA) svog sina i supruga na dobro placena i izmisljena radna mjesta u Telekom.