Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedna voda sto bregove roni i odnosi ljude, a zove se \"bela kuga\"... Nadajmo se da ce ovde ziveti neki bolji ljudi, a ne mi... Ovaj covek ne da u se gledati koliko mrak iz njega izbija: Dodik, da se razumemo, ona, kako neki novinar lepo rece \"primitivna politicka seljacina\"... Lepo mu se na ocima vidi da je sludjen, valjda od mrznje. Ko zna kakvi ga intimni jadi more, pa se istresa na vlastitom narodu i drugima. Lepo rece Balasevic, ovakve su pre \"pustali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere\"...
Ima i ona narodna, pas koji laje glasno ne ujeda.
dabogda navuko vlagu na sav svoj narod sa tolkom vodom, traktoristo i svi od vlage pocrkali i jos vam se dabogda uvukla u temelje tj. u srviju.
JEDAN OD SERVSKIH KRVVOLOKA...! ne odustajes od svoje mafijskog kriminala...ZNA SE...!
samo tako tata dodo Vecno zivi srbija Tvoj vecno odani sin ZeIeni Zub
ja kako vidim ovaj radi za ameriku ide da sruasi republiku srpsku,nek mu je srecno,i treba da nestane ta krvavaratna tvorevina
Mislis na one zene sto ste silovali u Foci i Visegradu , jesul to ti islamski zlocini.
NARODE SIGURNO VAM JE POZNATA ONA STARA IZREKA KOJA GLASI OVAKO: DA BOG HAJE STO PAS LAJE,ALI POSTO BOG NE HAJE STO OVAJ PAS DODIK LAJE MOZE SAMO DA PODVIJE REP I IDE STO DALJE STO DALJE IZ NASE ZEMLJE KOJA HILJDAMA GODINA TRAJE.
Buhdale jedne eno vam SDP uveo u Sudu da se placaju ona uvjerenja da se ne vodi krivicni postupak bez obzira sto si nezaposlen i sto se prijavljujes na javni oglas koji je sigurno namjesten....da Bog da SDP propao ko SZ BIH....uzimajte pare od gradjana...zapošljavanje je ionako privilegija bogatih i podobnih
Mogu da ti .uše dodičeeeee, dodičeeeee, dodiiiiiičeeeee eeee eee !
MI SRBI SMO NAJSTARIJI NAROD NA BALKANU. ZADNJI DINOSAURUS SE POSRAO I IZ TIH GOVANAA SU NASTALE PRVE SRBSKE DNK. ZATO SRBI IMAJU NEOSPORIVO PRAVO NA OVE TERITORIJE.
a jes ovaj balavac navalio sa ovim procentima .. te neka 2%,pa onda 12%,pa 33%,pa 51%,pa 129%,pa 256% itd. izgleda da mu je tata u protekloj agresiji na bih,pored bijele tehnike,namjeshtaja,prozora i slicnog,ukrao i neki digitron iz bosanskih kuca.. zatim ga donio kuci,iskupile se komshije,posjedali okolo ..razgledaju,kontaju sta je ovo .. a ovaj balavac je sjedio u cosku,posmatrao tu situaciju onako ispod oka ..i tad je zamislio jednu zelju ..koja mu se u 34.-toj godini zivota kada je napokon zavrshio 8.-mi razred osnovne skole i ostvarila, sad on zna da rachuna u procentima najbolje u selu, subotom na pijaci pomaze ljudima,moglo bi se reci haman humanista.. ponekad ga \"prebaci\" u tom svemu,u tom zanosu,..ipak je lik kao neki superstar za tu nedodjiju,odmah iz vidovite bakice.. tako da dozivljava irealnost kao realnost ..sabira,dijeli,mnozi,stavlja zareze,tacke,upitnike .. i uvijek se sjeca onog ugla,i onog prvog susreta s digitronom..
-Mogo si Doda svoju Snjezanu prodat u Europu ,dobro bi je unovcio, dobro je tebi Milo Djukanovic govorio ,drz se ti posla sprodajom cigara, neotezi sa referendumom!
Moj Do-dick, kad ti samo jedan dan maskiani policajci pokucaju na vrata... onda ćeš vidjeti kako tiha ćuna guzove miješa...
Jel to znači da Srbi i Hrvati ne žele zajednički život sa umilnim i dobrim Bošnjama. Ne mogu bolan Bošnjaci sami jer nisu još punoljetni kako ne razumijete, treba im neko stariji. Kada Bošnjačka mlada nacija napuni 24 godine (USA) onda će se polako osigurati 24% BiH da ljudi imaju svoju državu. A vi navalili k\'o stoka...nećemo Boosnu, nećemo Bosnu. Polako ne budite tako škrti...pomozimo Bošnjacima da imaju svoju državu, naciju i kulturu. Nemoj da se zamjerimo pustinjskom trgovcu, mislite na maloljetne 6godišnjakinje po 24%. Budale jedne iz RS i HB
\"neko 18.04.2011. u 11:38 1991- Knin - srpski. Sarajevo - srpsko, Priština - srpska, Podgorica - srpska, 2011- Knin - hrvatski, Sarajevo - Bošnjačko, Priština - Albanska, Podgorica - Crnogorska. nego Dodo, imaš li šta prodat Rusima, da isplatiš peMzije :D ovim srbima iz holandije, šveCke i čikaga, koji ostavljaju neke herojske komentare, šaljem pozdrav uz pjesmu \"otišo si sarmu probo nisi\" \" svaka čast na ovome....odavno bolji i iskreniji ali i pametniji komentar nisam vidio :-) veliki POZDRAV ISTINU JE TEŠKO VIDJETI, AL DOVOLJNO JE U OGLEDALO DA SE SVAKO POGLEDA I VIDJET ĆE I VIŠE NEGO ŠTO MOŽE ZAMISLITI :-)
I šta onda šumaru narud ti rovi po kontejnerima gladan kao i svugdje po ovoj nesretnoj zemlji,hraniš ih srpstvom mijesto kruhom,ali darod glup,zatucan,primitivan upravo onakav kakav vama svim vlastodršcima odgovara.Šta je riješenje?TRPI I ŠUTI, SAMO JA NEĆU ILI REVOLUCIJA ILI BEGAM ODAVDE.