Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I SDU je pod okrilje Demokratskog bloka primila liberale koji su gori od Dodika
BOLJE DA RUSI ZAVRNU PLIN, NEGO DA GA NIJEMCI ODVRNU !!!
Pa zna cjeli svjet da je vama samo onaj dobar ko podrzava vase interese !!!!
Čuj onog hrčka Mirola Azovića :). Ovakvi likovi mi stvarno poprave dan :)
u startu je greska, rusi ne daju dodiku podrsku nego srpskom narodu koji je izabrao Dodika na tu poziciju i dao mu podrsku. ali ako je vama i dalje lakse sve to predstavljati kao djelo jednog covjeka, \"bujrum\" ko sto bi rekli turci.
incko treba odma da smijeni harcenka..i da ga išćera iz bosne
Dosta je vise zavisnosti od ruskog gasa.... ne dozvolima da sa nama manipulisu samo zato sto imaju gas. Bolje porezati svu sumu, grab i bukvu i naloziti nego placati ruski gas......
Sankcije Rusiji, odmah i to u Savjetu Bezbjednosti....... BOJKOTUJMO RUSKI GAS!!!!! BOJKOTIRAJMO RUSKI PLIN!!!!!
Uh zaboravi ti reci da si totalni idiot..
Tako se promislja guzicom a ne glavom... Rekoh ja tebi gledaj svoja posla i bice ti lakse...
spalimo im ambasadu j.bem im majku cetnicku
Nije lud da se pridruži reketašima, mesarima, crnokopšuljašima, tj. usta.shama i ostaloj nacionalističko-fashističkoj bagri. Može njima Valentin MajMoončić Inzko davati vlast suspendirajući Ustav i zakone, ali su dugoročno oni pobjednici, a Zlajoglu i njegova bagra pushaci. To vidi svako ko misli svojom glavom, a ko ne misli... Ostat će na 24 posto sa ostalom stokom.
Idiote gledaj svoja posla...
Korupcija cvjeta ali u Pederaciji gdje je na vlasti SDP-SDA islamisticko-ekstremisticka koalicija... Lagumdzija - KRIMINALAC No1
Ista gov..........