Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RS 1. uzmi rijecnik stranih rijeci (dr.Klajic, ne karadjic) i pogledaj znacenje rijeci balija ... do tada ne koristi se izrazima cije znacenje ne znas. 2. da su Srbi htjeli da Bosanci i Hrvati \"odjebu\" od njih trebali su ostati u granicama svoje zemlje a ne ratovati sa svakom zemljom koja je htjela otcjepljenje od njih... Mi Bosanci bar mozemo reci da smo zadnji put ratovali u proslom stoljecu...sto vi bas i ne mozete 3. Srbija je nezavisnost stekla 2006. godine Bosna I Hercegovina u proslom stoljecu 4. sta tebi pise na pasosu? (ako posjedujes jedan? a mozda i ne znas sta je to... mozda ti jos uvijek cucis u svom svinjcu i tipkas ...a WLAN hvatas od Murata) 5. a za terorizam... i al-qaidu... arapi a ne Muslimani su poznati po tome... kako god...bar drugarice i drugovi moje djece mogu uvijek u nasu kucu doci sa roditeljskom dozvolom...sok vecina roditelja u onoj dijaspori koju ti psominjes svoju djecu ne pusta kod Srba... oznaceni ste kao marva koje siluje zene i djecu... 6. ja sam za to da se podigne Harisova bista u Banjoj Luci kraj crkve... ma i u crkvi kraj oltara... skinite isusa i objesita harisa pa se njemu molite za pomoc...a on ce vam dati od jednog eksera do drugog (od sake do lakta)... Estagfirullah... neka mi dragi Bog oprosti za ovo zadnje... idi se okupaj bar za nedeljnu misu...
@Mufljuz, et bato brada ti je puna vaskica i gnjida,nije ni cudo sto toliko rijeci imas u tvojim zvaljama...pisam,jebem,serem,seljak,prdez... dje ste odrasli vase visoko seljastvo? Bosna i Hercegovina je jedna i jedina domovina svima nama koji je volimo,sikter iz nje ti cudoviste izaslo iz dubokih pecinskih dubina zla! BOSNA4EVER!
Ah da, umalo zaboravih! Popisam i tebe i te sto nosaju subare i pustaju brade, slusaju gusle i ne znaju cestito ni da pisu!
hehehheehehehehehe! Jebem te luda!!!!
@Mufljuz, meni nije potrebno citat nicije novine da znam sta treba radit u nasoj zemlji...a pogotovo u srbskim novinama...to je samo strategijski podrzaj genocidnoj tvorevini rs-oj... hajd ti \"seljacino-jer samo tu rijec znas imatu ustima\",operi svoja zvaljava usta,jer koloko pljujes po Bosni cure ti zvale do opanaka punih blata... Bona je jedna i jedina nasa domovina ko je ne voli i zeli nek se iz nje iseli.... pakuj mufljuz seljacku subaru i saku jada nemoj cekat ni sjenku mraka sto pada otidju mufljuz uz gusle svome domu ostavi Bosnu sinovima njenim i srcu momu... jes da je bilo mnogih sto su Bosnu htjeli sanjaju i danas njen ponos bijeli! BOSNA4EVER!
Onaj \"akademik\" je odavno prolup`o a vidim da je i nas pjesnik pipo na dobrom putu. Potrudi se seljacino pa barem procitaj sta drugi misle i pisu, npr. ovaj iznad tebe (iako citira necije rijeci). Upamti, nema drzave pa ni bosne dok je svi njeni gradjani ne vole i ne zele a tako razmislja najmanje 60% njenog stanovnistva. Zato to tvoje \"BOSNA4EVER\" zvuci kao prdez u orkanu!
Rs je jedna genocidna tvorevina,koju bi trebala MZ izbrisat kao legalnu poslije svih masakra nad muslimanima po cijeloj rs-oj. Ovaj cetnik naduvani i lojavi lopov on svira i igra kak mu se cefne samo zato sto je medjunarodna zajednica dozvolila a i dalje to radi da postoji jedna repuplika genocidnog rezultata,masakra,masivnih grobnica i stotine hiljada protjeranih iz rs-ke. Dan kad ce MZ-ca ukinut postojanje rs-ke i pokazat da Je za cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu ko sto je dan danas sa svojim granicama al bez entiteta i vjestackih tvorevina genocidoma nad muslimanima rs-ke,tad ce Bosna i Hercegovina postat jedna normalna drzava i pocet gledat u buducnost i konstrukciju i viziju naprijetka nase zemlje. A ne da MZ-ca dozvoljava i dalje jednom cetnickom lopovu fasisti da pljuje po Bosni i Hercegovini,ne priznaje politicke intitucije vlade i drzave,pljuje po glavnom gradu nase zemlje i cinicno se podmuklo polahko odcjepljuje od nase zemlje,tj,prprema otvoren put legalizacije postojanja rs-ko genocidne drzave...tj,privatizacijom drzavne imovine i njenom podjelom zntitetima legalizuje se drzavna imovina buduce rs-ke...to svi politicari znaju i eu-ja al sute!!! Probudi se bosnjo...dok ti nije kasno,ne pristani na nikakav dogovor vec onaj koji se prihvata u vladi,ministarstvu,predsjednistvu i Sarajevo kao kapital naze drzave! Nek narod i pravi predstavnici naroda odlucuju o svojoj buducnosti i buducnosti svoje drzave a nekoliko pingvina lopova koji sanjaju da uniste i sruse integritet nase drzave i njeno postojanje! Trazite odgovore od Eu-je,Medjunarodne zajednice,trazite potpisane garancije za ukidanje RS-ke genocidne drzave i da Bosna i Hercegovina postane jedna normalna drzava koja ce funkcionistati za svoj narod a ne za entitete koji ruse sve moguce perspektive za kostrukciju i unaprijedjenje nase domovine Bosne i Hercegovine! Svim fasistima i cetnicima mars iz nase drzave,svim lopovima sto i dalje nastavljaju pljckat i gradit vile po dedinju i kipru nek napuste Bosnu i Hercegovinu jer him vise nece miti fiktivnih ministarstava koji rade za njihov duboki dzep! Tuzite lojavog cetnika i fasistu za pljacku drzave,ne daj da gradi puteve i otvara rafinerije za svoj dzep vec za sav narod,probudite se i vi politicari,dosta je inertnog ucestvovanja i sutenja,lani malce i ti koji znas al sutis! BOSNA4EVER!
\'\'.... u razgovoru sa prijateljima iz BiH. Nisam čak ni tako formulisao, rekao sam nešto kao \"trebalo je kako bilo drugačije, samo da se izbegne rat\". I nisu se baš složili sa mnom. Očigledno njima taj rat nije bio višak, iako su toliko stradali. Vrlo neobično za jedan narod na koji je izvršena agresija, što bi trebalo da znači da im je rat nametnut. To je isti obrazac koji već dugo fura Hrvatska- žrtva pred strancima, veliki ratnički narod po kući. Tragedija Dejtona je u tome što bi sutra mogao da počne rat po istoj šemi (Čukur česma, stari svat...) u slučaju da nekome to zatreba. Ljudi su još uvek loše nafurani i puni štekova sa oružjem. Dovoljno je da se sutra povuku stranci i da svi nastave ostvarivanje svojih VNI preko nišana. Lepo bi bilo da te narode vode umni ljudi, kojima bi bilo jasno da jedina šansa za mir leži u dobrosusedskoj koegzistenciji i saradnji. Ako su Srbi morali da se pomire sa tim da neće više nikada biti \"svi Srbi u jednoj državi\", onda bi i Sarajevo konačno trebalo da prihvati RS kao stanje sa kojeg neće biti povratka na staro. Bosna, onakva kakava je bila pre rata, mogla je da postoji samo u SFRJ. Nema više Jugoslavije, nije valjala, bila tamnica naroda- molim lepo, nema više ni socijalističke republike BiH. Te priče \"multietničko društvo\", obavijene oko namere da se ostvari centralizovana država i dominacija jednog nad dva konstitutivna naroda, to neće više niko da puši. Ono što Bosni u ovom trenutku očajnički treba, to je da se vrati malo dobrog komšijskog duha. Ali to je nemoguće u situaciji kada nesposobni političari pumpaju atmosferu šovinističkom retorikom, da bi prikrili svoje brljotine, pokradene fondove, hiljade nepotrebnih državnih službenika zaposlenih po partijsko-porodičnoj liniji..\'\' PROCITAH NA JEDNOM FORUMU IZ SRBIJE
Ajd ti nama pipo jednu pjesmicu, nisi odavno! ;-))) Kako ste glupi, majko mila! Bog vas je stvorio samo da se vicevi o vama pricaju! Procitaj seljacino sta mu iskreni\" kaze pa nesto nauci!
To dijaspora!dobro si ih stavio na svojem kukavickom mjestu...evo neznaju ni jedan komentar il argument ostavit...nit pisnut nit odgovorit...to su jedna obicna banda licemjernih primitivnih krvolocnih divljaka,sto samo zna krast i ubijat...zlo! BOSNA4EVER!
Ma nije normalan lik, kazem vam!!
@ dijaspora Jadna budalo.
Jebem onog Bosnjaka ukljucujuci i mene, koji ne moze oboriti deset cetnika prije nego on bude oboren sa istim naoruzanjem. Nikad vi kukavicja bando necete imati srca, morala kao Bosnjaci. Kad nas onda nista mogli srediti za 20 dana, u sljedecem sukobu Bluku biti ce te svi u Srbiji za pet dana. Inace prouci malo pateticnu historiju svog naroda, sacuvali ste vi vjeru, ali niste krv. Odes u labaratoriju, povedi jenog Turcina ispitajte obadvojica krv, vidjeces da imate istu. Inace \"hrabri\" Srbi su uvijek bili u zbjegovima kad su se suprostavili naoruzanom neprijatelju. Pogledajmo Kosovo, popusili na Kosovu, na maltene identicno mjestu gdje su Bosnjaci razvalili Turke 1829, Rusi ih oslobodili Turaka, kasnije frizirali historiju, kao oni oborili Tursku Carstvo? Bjezali u I svjetskom ratu od AU preko PROKLETIJA u Albaniju, i bojali se ostati u Albaniji, pobjegli na Krf, imali najvece procentualno gubitke u I svjetskom ratu. Cetnici vec 1943 godine razbijeni totalno, Komunisti ih amnestirali 1945 godine, poslije toga svi odreda postali komunisti i nosioci partizanske spomenice od 1941 godine, prije Oluje slabo naoruzani Alagic (ovo je za Uju) ih razvalio u Vakufu i na Vlasicu. Za jedan dan VII korpus oslobodio 100 km2 i to po snijegu dubokom metar. Na vrhu Vlasica, na releju, se zavijorili ljiljani. Nemojmo zaboraviti, Gotovina je u to vrijeme bio u Splitu i njegova IV gardijska brigada. Pred sam kraj i ABIH i HV bili nadomak Bluke, zaustavljeni nakon sto je Milosevic cmizdrio Holbrooke da mu propade srpstvo u Bosni. Prije toga HR vojska razvalila Srbiju u Hrvatskoj. Zbjegovi, Vojska Srbije da bi se domogla Bosne tenkovima zgasila desetine Srba iz HR izbjeglica koji su bili u zbjegovima. Bas vam prava ratnicka historija. Jedino kad ste klali je kad ste imali totalno ne naoruzanog protivnika. Medjutim to vam se zadovoljstvo nikad vise nece pruziti.
@anakonda Dali hoces reci , da je Sarajevo -X muslimanski forom ? Dali bi voljeli ,da ni njemu ne pojavljuju Srbi i Hrvati , da i on bude etnicki ociscen? Pa da tako izmedju sebe dihvanite ? E pa internet je opste dobro. Budi srecna sto sa vama uopste komuniciramo i na taj nacin vam pomazemo da ne zglajzate potpuno u te svoje iracionalnosti ! Hoces reci da je srpsko pismo cirilica , falsifikat...?Jadno i bezobrazno i tipicno muslimanski drsko? Ko ste bre vi ,da ocjenjujete sta je falsifikat ?Vjerovatno su vas i Rusi pokrali pa je i njihova cirilica falsifikat .Djevojko tvoje znanje istorije je jako krhko , i uglavnom potice od poduke vaseg lokalnog efendije !
@RadojaRS!!!! Turci vam dali da sacuvate krscansku vjeru, a ipak ste navjise kukali na njih, i an danas kukate. A sto se tice ostalog, pa vi ste najveci manipulatori, falsifikatori, kradljivci tudje kulture, idi nadji na google pismo \"bosancica\" i uporedi sa sadsnjim koji vi koristite, i da ne nabrajam ostalo. Nedavno kada sam bila u Beogradu, pa nista originalno tamo nema , sto se tice muzuike , filma kulture svega naprosto sve je pokradeno i iskopirano. zenske rijetko koja da nije ugradila silikone, sve neprirodno napucano. Sto je najgore mi smo dopustli na nam u Bosnu nametnete svoju fals istoriju, i to sve pod maskom \"Jugoslavija\". Nemam zivaca pisat vise, ali haj majke ti idi na srpske mitomanske forume, tamo ste najjaci, najstariji, naj naj......Haj ALLAHMANET: