Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svima po 10% smanjiti place, a glavonjama sa platama preko 2 500 smanjiti 20%.
ovo je ludilo........ovi sa 35 godina hoće penzije,ovih se u administraciji nakotilo 330 posto više nego što treba..šta je ovo braćo moja mila sve go parazit.....pola od ovog otpustiti a drugoj polovini smanjiti platu za 50 posto a onim vojnicim dati otpremnine od 5000 km i da ih više oči ne vide i to im je previše...jednostavno odjebite od jadne države zguliste je do kosti
ma svi u štrajk!!!!!ništa od smanjivanja plaće, Borcima penzije,puna podrška svima
ma kakvo rezanje plaće,svi u štrajk,borcima dati penzije po zakonu!!!!!!!!!!
\"Čini mi se da je jedam...\" jedaM MM MMMMM jedaMMMMMMMMMMMMMMMMMM JE30 ti mat3r ko te zaposli u državnoj javnoj instituciji
Čini mi se da je jedam \"komentator\" svesrdno najavio kako bi drotovima jebao m..,ako protestvuju..Momčino samo se najavi..ZELJNO TE ISCEKUJEMO..
Čini mi se da je jedam \"komentator\" svesrdno najavio kako bi drotovima jebao m..,ako protestvuju..Momčino samo se najavi..ZELJNO TE ISCEKUJEMO..
HAHAHAHHhahahhahahHAHHhahHAHHhahhHAHhahhhHAHHAHhhahHAHHhahhHAHhahhHAHhahHAHHhahhHAHAHhahHAHHhahHAHHhahhHAHHhahahHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHhahHAHhahhHAHhahhHAHhhahHHAHhhahh hahahahahhHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHhahhahahahahahhahahahahHAHHHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH HAHHAHAHAAHHhahahahahahahahahhahahahhahahahahAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAAHAHAHhhahahahahahahahahhaHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Dakle, vecina komentatora ovdje smatra drzavne sluzbenike glupim i bezobraznim jer insistiraju na sprovodjenju vazecih zakona? Predlazete da drzavni sluzbenici BiH onda ucestvuju u rusenju institucija i krsenju zakona BiH?
Vidi se da fax nisi završila na štelu, ali na KOKU jesi sigurno. Podržavam te u svakom slučaju za sredstvo kojim si završila fax.
zaposli se ko gdje može, ima štelu ili sreću, nebitno. i šta treba sad, da daje pola plate nekom drugom i da se izvinjava što radi i ma platu. i dobro reče službenica, neka niko ne izjednačava odgovornosti. onaj ko ne radi u upravi nema pojma koju to odgovornost povlači za sobom. šta lupate gluposti više! nije ista odgovornost državnog službenika i prodavačice. zato im nije ista ni plata. radim i zaradim svoju platu. svaki dinar zaradim. i ne dam nikome. otkačite više sa tom maloumnom i bezobraznom pričom.
Ovo sve ode u tri pi.cke mat.erine. Mi nećemo biti ni blizu Argentine.
Ma neću se nikome ovdje izvinjavati za svoju platu! Svoj fax sam regularno završila i svoj posao sam vjerovali ili ne BEZ ŠTELE dobila. Ja da se nekom izvinjavam što radim? Ma sikter svi..I da štrajkat ću i opet i opet..NE DAM SVOJE. Meni da netko izjednačava odgovornost uprave sa odgovornosti onoga \"tko radi kod privatnika\" ..to vi mačku o rep dječico.
BLAGO NJIMA, NEMAJU ONI PREDSJEDNIKE SINDIKATA KAKO SE ZVASE OVAJ STO JE BIBERA ZAMJENIO. MOZDAJE I ON U TOM DRZAVNOM SINDIKATU. HAJDE STA JE TO DVIJE PUTNE DNEVNICE I ONAKO NISTA NE RADI U OVOJ DRZAVI KAKO TREBA. NEMOJT EMI SE SIKIRATI BICE BANJSKO LIJECEENJE, PA MORE MOZD AI KOJA VRECA KUPUSA I JANJE ILI PRASE ZA ZIMNICU. NEDO BOG DA TO DATE PRAVIM RADNICIMA. ODMAH BI HARIS SILAJDZIC REKAO ONO STO JE DRUSTVENO SADA JE DRZAVNO, A ZATIM TO STO JE DRZAVNO BICE \"NASE\". NEZABORAVITE KO JEDE ZLATNIM KASIKAMA
Jarane glup si i zato nikad ništa nećeš imati-radi se o državnoj službi BiH, a BiH majmune nije samo sarajevo. Nepismen si i seljačina i neka baš ovaj sa livade ti uzeo posao jer si glup.
Ovo je zemlja l.e.z.i.h.lj.e.b.o.vi.ca i u.h.lj.u.p.a koje je Tito uzgojio.Da je kako ne raditi ,ne znati nista a plata dobra,zdravstveno besplatno i ako je moguce da neko ode na posao umjesto vas.
Ma ne damo im ni 0,5% a kamoli cijelih 5%.