Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nju će Budimir tek da pomiluje...
podjoh da kazem Kacavenda...pa se sjetih njega ne interesuju zene...jbg
Nemoj @Tesla10, roodica mu je....miluje Zivko jednu iz Predsjednistva sto je Zeljko nekad jahao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
molio bih da me neka ustanova zaposli kao čistača iz reda ostalih. ja sam diskriminiran jer se samo zapošljavaju konstitutivni čistači.
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Zna Budimirka zasto je dala ostavku, i onu poziciju joj je Mudimir namijesto, ko veli bolje da se povuce na vrijeme i sama od sebe da ostvku, ne znam sta ostali politicari cekaju.
sta si radila?pustala klince da se pistoljaraju po sarajevu i kindergarden od drzave pravite
vozdra kravo
Ima kod nas i pravnika koji znaju sta je uredu a sta ne !
Ona sad ima samo jednu dilemu, da li je njena pogača bijela ili nije.
-Vesna@............ moj ti je savjet da sutra konkurises u javnoj kuci , i tamo se moze dobro zaradit ,baci se u promet (blonda) imas prednost ...!
Mi ljudi imamo odlicnu policiju, al nas tuzilastvo koci !!!
šta je ovo sve budmir.. ima ih i u kinder jajetu
Ona je sestra Lidije Korać, perjanice SDP-a ! Kontate li sada! A sestra Dijane Kajmaković, Diba Budalica je uposlenica Vlade Federacije, tu je radila 15 godina sa srednjom školom, nakon što je 2011 diplomirala na Sokolcu(!?) uz podršku Premijera Nikšića dobija poziciju stručnog saradnika za protokol. ( kontate li sad što tužilaštvo zaobilazi Vladu federacije?! P.s. Zanimljivo je da je na istom konkursu primljena i kčerka Ismeta Bajramovića- predsjednika Saveza samostalnih sindikata! Jel' kontate sad što se Bajramović ne oglašava godinama o stanju radnika i radničkih prava! Eto, tako je to, pa ih ne zapali! Ccccc
*Dina , ne Diba :p
Šta joj dođe Živko?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dala ostavku jer je sad prpa kako dizati optužnice protiv nedužnih demonstranata. A osim toga, i prezime joj je postalo ofirno ovih dana.
Haj lijepo. Sljedeci clanak napisite iz kokih razloga. Da se smijemo.
Bit će upamćena po vtome što je bila vjerna sluga Lagumdžije, SDP-a i svog rođaka Žifkoglua Budimira...
budimir hahaha kako je ofirna ova zena
Ljuljaju se fotelje!!