Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja samo znam da moja gl@@va vise nije moje vlasnistvo
Otkud da ova stranka jos postoji? Zar nije Hari vec odletio za Instambul?
Drzavnom imovinom mogu upravljati samo Institucije BiH, a ne entiteti. Entitet moze upravljati samo imovinom entiteta. Ocito da ne znas razliku izmedju drzave i entiteta. A kako bi i znao, obzirom na medijesku cenzuru u RS_u.
Ovde se jasno kaze da je drzavna imovina vlasnistvo BiH, i zato ne vidim razlog da RS ne moze upravljati tom istom imovinom, jer po misljenju svih BOSNJACKIH nazovimo-POLITICARA RS je dio BiH. Kako oni definisu imovinu FBiH, jeli ona na raspolaganju svim gradjanima BiH ili je selektivo zavisno od strane koja je koristi.
SBIH sad pokusava da pokaze neki integritet? Belkic i Halilovic se udruzuju sa Dodikovim i Covicevim snagama (i Fahrinim), a hoce da kritikuju nesto sto je sustina djelovanja i Dodika i Covica? Koji licemjeri...