Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOgu li i iz Federacije traziti isto? Dok ukinu vize zvjezdicama, rado bih kockice ili 4C-ice :-) da se moze rahat putovati hihihihi
@Sorab Krivo zboriš posrbice. Prihvatismo tuđu religiju jednako, vi pravolsavlje, a mi islam. Razlika je u tome što se vas većina na kraju i posrbište i odrekoste zemlje Bosne u korist interesa srbijanskog. Mi se nikad ne poturčišmo i ostadosmo Bosanci, vjerni zemlji svojoj. I ostaće Bosna naša, bosanska. A vi ako je ne volite, odite u voljenu Srbiju. Ima dovoljno Bošnjaka muslimana, katolika i pravoslavnih koji vole svoje zemlju. I ne trebate nam :)
Neka samo ti njima podijeli pasose......ionako ce im trebati......cim se sa tvojom strankom pocnu druziti a ni sad im ne bi bili na odmet jer kako ste krenuti guslati mogla bi uskoro opet traktorijada......samo ovaj put nece biti zaustavljanja !!!!!! PS i nek vam jos pride podigne nekoliko malo vecih izbjeglickih kampova po Srbiji.......da vam se nadje za prvu ruku cobani !!!!!! RS=GENOCID
Toma beži od vlade ko đavo od krsta.
Možeš ti govoriti da je Mars ali taj dio teritorija se kod Bošnjaka zove Sandžak.
Bošnjaci u Sandžaku????? Prvo,to je Raška,a ne sandžak.Drugo,to su srpski etnički prostori,što znači da ste se poturčili kao i u Bosni i u Hercegovini,zemlji Hercega od Svetog Save - Stefana Hercega Vukčića Kosače.
Krajnje je vrijeme da se Srbi u BiH ujedine, rvate protjerati u rvatsku BiH prosiriti nekim manjim dijelom na moru a od Knina prema Virovitici pripojiti BiH Rasku isto tako pripojiti BiH i Bosnu i Hercegovinu obnoviti dostojanstveno sa Republikom Bosnom i Hercegovinom sa pismom BOSANCICOM. Pravoslavce pustiti na istok da sklapljaju BIZNIS sa muslimanima a Srbe muslimane pustiti prema Rusiji da prave biznis sa Rusima, rvatima i Vatikarini zabraniti za sva vremena uticaj na BiH i mirna Bosna
Ja nemam ništa protiv,dapače,podržavam ovu inicijativu jer time bi Srbi iz RS-a koji idu raditi u Srbiju bili rasterećeniji nekih procedura,ne samo raditi bilo bi lakše i onima koji se presele u maticu.Podrška za ovaj prijedlog.
A sta cemo sa Bosnjacima u Sandzaku - pogledajte video od sinoc http://www.youtube.com/watch?v=0lNMeTj7PaQ
Pomaže Bog,Srbi islamske vjere.
I neka uzmu to državljanstvo, pakuju kofere, i gube se preko granice, da ostatak normalnog naroda može nastaviti rahat živjeti u Jednoj Jedinoj.
Srbi van Srbije dobivaju državljanstvo i pasoš Republike Srbije(ja ga imam), a šta vi imate?Sa pasošem BiH možete u WC i ništa više!!!!! Ako mislite da ćemo se iseliti iz Republike Srpske,varate se. Samo da znate kako je lijepo piti kafu u Parizu,a na granici vas niko ništa ne pita kada vidi pasoš Srbije.Crknite od muke,bolešnjaci!!!!!
Ja ipak vise volim Republiku Srpsku od Srbije, a mozda vremenom Sarajevo bi spustilo loptu i izmirilo Srbe Pravoslavce i Srbe muslimane.
Ako ja vec imam Bosansko i Americko, da li cu morati da odbacim jedno od to dvoje da bi mogao dobiti Srbijansko??? Bio bi fazon da imam 3 pasosa :)...a bolje Srbijanski oni ce prije u Evropu, tako da ne moram Americkim kroz Evropu mogao bi njihov koristiti.
bolesnjaci, ocajni ste :) Srbi, zasto se prepirete sa njima, to je kao da se prepiret sa siptarima. bolji smo u svemu od njih, i imamo svojzu drzavu. kraj price, samo vas provociraju sa ovim \"sta ce biti kasnije\". bice jos bolje, ameri ce otic, onda cemo im uzet i ovo 20% teritorije. zivila srbija