Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuca je tamo gdje ti je dobro jarane moj.
Tacno
Hoce kad se RS i Herceg Bosna otcijepe od talibana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budala zivi tamo gdje je rodjen ,a pametan gdje mu je dobro.Ako ti je dobro tamo gdje si rodjen ,onda je to savrsenstvo. :)
usatni alija da ja malo legnem ;D
Razlozi za uzimanje stranog pasosa su za mene bili sloboda putovanja bez viza, pasose BiH su mijenjali svako dvije godine i to dobro naplacivali, produzivanje svako dvije godine,neljubazni sluzbenici u konzulatima koji umjesto dobar dan kazu sta hos? Prepuni konzulati u kojima se nevidi neki sistem rada, ulaze prijatelji preko reda ili preko veze, telefonski nemozes dobiti nikoga...a ja znam odakle sam porijeklom i moja je licna stvar dali ja tu zemlju volim ili nevolim.
tako je ja jos 6 godina i njemacko drzavljanstvo heheheh pa vi se idioti nacionalisticki krvite kloliko hocete .....
2003 se odrekao BiH i HR drzavljanstva za D. Najbolja odluka zivota.
Najvažnije je da BAkiru Sebiji Draganu i Miletu i njegovom sinu poljoprivrednom informatičaru bude dobro a nama ostalima što pametno kaže AMel Tuka: ŠTA BOG DADNE ! A dao je 67% nezaposlene omladine, preko 50 % nezaposlenih radno sposobnih, 200 000 od zaposlenih na crno, socijalnu penzionu i zdravstvenu zaštitu uništenu po ŽURNOM postupku, te religiozni kapaciteti do te mjere popunjeni i živahni da nam i to ne malo zavide Meka VAtikan i Carigrad. RELIGIJA JE OPIJUM ZA MASE REČE JOŠ MARX !!
fadil kaze da je to zbog izazova
jedino depresivnije od ovog clanka je ona rubrika sa slikama nocnog zivota u gradu
cudi me to, BH toliko mnogo nudi
a najvise nudi nacionalizma heheheh
i jos jedna stvar,..taj sigurno ima drzavljanstvo Srbije,..pa ne moze biti drzavljanin tri zemlje
ja bi radze imao pasos koji mi da mogucnost da kupim kucu i zivim u BiH, da sve radim ono sto mogu i ljudi sa BiH pasosom, a i volim da mogu to isto po cjeloj Evropi i svjetom, ne znaci da ne volim BiH kao i drugi, al zivot je takav jarane, i logicno je da ce covjek izabrati ono sto je bolje kad vec ima priliku.. svaki Evropski pasos je ljep na svoj nacin.
u reklamnom članku nisu napisali uvjete za dobijanje njemačkog pasoša. papiri nisu uvjeti nego potvrde.
Ok al staaaaa je tu cudnoooo
Svi vole Bih i placu za Bih a hvataju se bilo kojeg drzavljanststva da pobjegnu iz Bih
Da mogu, sad bi zdušio