Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da je u Rusiji, tamo je sigurnija ...
Pa svi znaju da je Bosna kada je nastala bila kriscanska zemlja sa svojom Bosanskom crkvom koja je bila neovisna od Rima i zbog toga su je zamalo i napali Krstasi, ali su vidjeli da ovdje nisu pagani. Ovo su stvari koje se uce u 7. osnovne. Nisam kriscanin ali treba biti objektivan, da smo se uspjeli odbraniti od Osmana ne bi bili vecinom muslimani.
BILINO POLJE je srce Bosne
I ODKAD JE GENOCID OSLOBADJANJE SRPSKE ZEMLJE OD AZIJATLUKA I NEKRSTA??
SAMO VI NISTE EGIPCANI..U ODNOSU NA EGIPAT OVDE POSTOJE DIREKTNI POTOMCI LJUDI SA TIH POVELJA..SA ISTIM IMENIMA,ISTIM OBICAJIMA,ISTIM SLAVAMA...VI STE SAMO BAJAGI NACIJA...NACIJA U POKUSAJU!
Šta je gen0cidas,nepaše ti situacija ahhahahahahahaha koga boli penis za tim fenomenom, eto Egipćani nemaju pravo da smatraju Tutankamona svojim pretkom zato što danas vjeruju u All.aha,jednog B0ga,a Tutankamon je imao ih desetak ee moj gen0cidlija,što ste se pitali,pitali,svi su vas odj3bali,pa Crnogorci vas skidoše sa grbače,Albanci,Bošnjaci,Hrvati...ma SVI i ti opet po starom znam,teško se navići na novu situaciju,ako,tako i treba ko vas j...,svaćaš.? \"Ja,Kulin Ban Bosanski....\" izbrišite i ovo iz povelje\"bosanski\" hehehhe e tu NEMOŽEEE
Vi se odrekli Bosne i Bosanskog,Bošnjaci prihvatili objeručke DUUVAJ ga realno
koje gluposti cuj kulinova povelja rodni list drzave ban boric je bio prvi vladar pa vi neznate ni osnovnu istoriju svoje zemlje
ban kulin je bio..židov
Kakva bosnacica to je cirilica nista se ne razlikuje od cirilice. To je izmisljeni termin ausstrougarske sa kojom je do kraja podelila ovaj napačeni narod kakva bre bosancica ne lupaj gl.uposti nego se malo skoluj!!! Banovi bosne su uvek koristili cirilicu! Ti si poturica ti pricas mojim jezikom razumes svaku rec,tvoji preci su pisali nasim pismom,nosili nasu veru nasa imena.. A sad ti i tebi slicni id.i.oti ocete da nas ubedite da ste vi u stvari italijani ili turci!!!
PROBLEM JE BOSNJO STO TI NE ZNAS DA JE TAJ NAZIV NASTAO PRE 120 GODINA..INACE PRE TOGA TO PISMO SU ZVALI FRANJEVCI I MUSLIMANI SRPSKIM PISMOM, A TAKO I SAM BAN STJEPAN KAZE SRPSKIM JEZIKOM..IZMEDJU OSTALOG BAN NINOSLAV SVOJ NAROD U CENTRALNOJ BOSNI ZOVE SRBIMA.
Ne može lako da se pročita zato što je jezik kojim pišete i koji govorite rezultat reforme Vuka Karadžića. Ni jedan nemanjićki dokument takođe nije moguće lako pročitati. Ova ćirilica je potpuno ista kao i sve domaće ćirilice, razlikuje se samo malo zbog pisara u kurzivu. Svako slovo je isto. Takve dokumente moete vidjeti u svim nemanjićkim manastirima. Zašto pokušavate da izmislite istoriju?
Svaka ćirilica na planeti je samo ćirilica. Jedino Hrvati imaju hrvatsku ćirilicu, a Bošnjaci Bosansku ćirilicu. A ha ha ha ha.
Pise BOSANCICOM ! , halo vlahcine nije srpcica ili hrvatcica nego BOSANCICA ! Problem nastaje kada tzv srbi vide da u to doba u Bosni nije postojao s od srbina ili h od hrvata prrc
ovih hrvata katolika ima u bih 200 ili 300 tisuica
I kakvi hrvati, hrvati su katolizirani Srbi koji pricaju sa SRPSKIM jezikom naglas nije jezik!!! Sta ako je nosio ime ban da nije hrvat ili tvrtko kako su prvo ukrali pa se onda zaj.... kad su citali istorijske knjige. Hrvati bez stida kradu tudju istoriju oni su proglasili i marco polo i kralja arthura i leonardo da vincija i Nikolu Teslu sve za hrvate oni bez stida kradu tudju istoriju i na lazima stvarjau svoju \"tisucu godisnju istoriju\" Pa nije dzabe reko Jovan Ducic\" hrvati su najhrabriji narod na svetu ali ne zato sto se nikoga ne boje vec zato sto se nicega ne stide\" Po toj logiki i Nemanja je hrvat zato sto nosi pred znak zupan. Poturcena i pokatolicena marva koja nema svoj jezik vec koristi nas i dialekte naziva jezikom da bi opravdali svoje patoloske lazi!
neka neko pokrene PETICIJU za povratak ovog dokumenta