Pod istim krovom
0
Društvo treće ruke
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama POturicama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo...\"
Dobro si ga stregerio , mislim na text. Mada cisto sumnjam u pozitivan rasplet jer i jedan i drugi su izuzetno jaki, ovaj politicki ovaj tajkunski. Mislim da ce se to ipak svesti razmjenu od par milioncica i sve zataskati. Od policije nista spektakularno i ne treba ocekivati, to je vec izblijedila tema koja se desava vec unazad 5 godina. Vrijeme ce pokazati.
Tema je odlična i dobro je da nema letećih komentara. Što se tiče dešavanja, može li se to nazvati \"dječijim bolestima\" jednog društva. Niko u okolnim zemljama nije imun na te stvari tako da je i ovo jedna od uobičajnih situacija. Kažu biće bolje: kad par generacija izumre, valjda.
..teska tema. Ne mogu nesto puno razmisljati... Daj nesto lakse po principu \"nisam ja kriv, on je...\" da raju malo napalimo. Ovako neces ni 20 komentara imati. ;)