Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam ni citao ovaj tekst Ko je vise budala da cita epopeje ovog kvazi intelektualca koji smrdi na bijeli luk, prducka i podriguje a svoj stolac film festival promovise grozomornim filmovima koje nije ni pogledao Jadni mi kad nam ovakvi pisu kolumne Kvazi drzava, kvazi intelekutalci, kvazi umjetnici Sta drugo ocekivati
Teško je naći licemjerniju osobu od ovog alkoholičara, a sličnih je svijet nažalost prepun, dupli standardi su surova realnost - branim one koji mi se osobno sviđaju, pljujem (ko papak, jelte) po onima koji su pametniji i uspješniji od mene. E publicisto, šuti i hvali dan kad je postalo ovako kako je, jer da je drugačije ti bi bio samo ono što jesi, šovinista, alkoholičar i laprdator...
realnije je da burić pređe u avaz... pa vi dijasporci i ublehari tamo ga čitajte
da bure ne pise, nedostajao bi. naravno da je tako, i tako, i bas tako. citam uvijek uz kaficu, mada sam (upravo iz razloga o kojima pise u svojima clancima) napustila sarajevo. hajde, pobogu, ne pljujte po covjeku, jako dobro i realno pise. kome se ne svidja, nek se posveti avazu i gledanju u kasike.
eto ti si zaposlen... poserem ti se u stau buriću i tebi i tvom mentoru mustafiću
Garant je drugacije u ostatku svijeta. Tamo nikoga ne interesuje s kim je Angelina kahvenisala.
mila@estradni iftari su moralno baljezganje i upisavanje,vidim da si se pronasla.Neka alkohola,ljudi koji piju najcesce ugrozavaju svoje zdravlje a vjersko opijanje ugrozava obicno desetke hiljada tudjih zivota.
Odlican text.
Buric kao i obicno vjesto i lucidno opisuje stanje i istinu ovog grada. to je realnost i zbilja ma koliko to tesko palo ovim nasim islamistima. najvise cega se klasicne danasnje bosnje boje je ISTINA I SAMO ISTINA o njima samima. oni se kao kuge boje uzeti u ruke nesto od Andrica ili Selimovica upravo iz istih razloga da nebi procitali istinu o sebi samima.
nije sramota raditi..
Kao i obicno, dobar tekst!
Ne volim ovog Burića, al ovaj tekst mu je na mjestu
Svaka cast Buricu.Kao i obicno dobro napisano,sve ono sto i mi vidimo,a ne umijemo tako lijepo reci.Ima zavidnih i usmjerenih pogleda{sto je normalno kako si isam napisao) koji ti osporavaju tvoje gledanje,ali moras svatiti da su oni ograkniceni svojim vjerovanjima i pogledima i nemogu tako\" daleko\" vidjeti.
odlican clanak! odlican osvrt..Buric svaka cast!
Pa dokle će nam taj alkoholičar BURIĆ pisati na sarajevo-x. Vjerovatno da bi se mi poštovaoci tog portala mogli s njim šprdati, jer taj Burić je primjer kakav ne treba biti. Taj komunistički OLOŠ ! Čuj -estradni iftari- i to da čujem ! Pa bolji su i estradni iftari nego Burićev alkoholizam koji ga vodi do upišavanja i baljezganja.