Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su JADNICI regiona a nikako im ne pripada rijec lideri, iz ovakvih lidera samo zlo izlazi.
Lideri regiona kuju planove kako dodatno povećati bogatstvo koje su stekli. Kako da narodu pritegnu omču oko vrata, a bez da on se pobuni. Kako da se nose u slučaju pobune ovaca. Interesantne teme.
...ja sam, na izvjestan način, vrlo razočaran što je sastanku izočan jedan od viđenijih balkanskih političara-privrednika, član uglednog kalabrijskog društva ljubitelja opere, moćni, kršni i ponad svega demokracki don millo di djucanovicchi.
...prost puk ga znade pod umjetničkim imenom "milo gliser" i "milo malboro". al kad je prost puk znao ko mu je dobročinitelj, mecena i filantrop.
Sastanak balkanske mafije i njezinih kumova! Zasto jedan grom nije pukao u njih? Ah, da nece grom u koprive.
https://m.youtube.com/watch?v=UjVQnc5rbMA Dubioza- Brijuni, prigodna stvar. Za narod cemo lako, ko im yebe mater...
Kako bi se slatko popiso i pokenjao na ove korumpirane kriminalce.Dokle ce ih vise tolerisati i narod i svijet?
Jacanju korupcije !