Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vareš, Olovo, Kladanj u FBiH, Šekovići, Han Pijesak, Bratunac, Vlasenica, Srebrenica u RS, prostor koji će za 30tak godina naseljavati samo divlje životnje.
Sto kazes da su jedni u Federaciji, drugi u RS. Svi su u Bosni!
Kad nacelnik neke opcine u BiH sam nudi ostavku, onda znas da je to kraj te opcine...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Polahko nam umire i drzava, grad po grad...
Spreman za dom u nekoj od EU zemalja ...LoL
Cudo nije do sad umrla...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
ODUMIRE NAM ZEMLJA! NIKO NE HAJE, ČUDAN NEKI NAROD.
Glasali ste cetvrtinu stoljeca za napredne, "demokratske" nacionalisticke snage. Sada uzivajte u tom nacionalizmu i tzv. demokraciji a pogotovu u tom napretku koji vam je nacionalizam donio. Vjerovatno ce vam Covic i Izetbegovic do ljeta donijeti 5000 radnih mjesta i pune opcinske budzete.
Vaznu je da na raskrsnici postoje putokazi gdje je crkva a gdje dzamija...,I sve gradjevine su u jadnom stanju osim crkve i dzamije...,jadna je drzava koja dopusti vjeri da se mijesa u politiku...
evo Progon Hrvata Varesa i okolnih sela 1 https://www.youtube.com/watch?v=FbmkIkCHI8c
U kakvom je stanju Gorazde bilo prije 10 godima nikakvo gledajte sad privredni grad gigantski grad svakako je bitno prave ljude na pravom mjestu da su nacelnici vrebovali investitore mozda bi nedto i uradili
Walking dead, nazalost.
mislim da je Bagdad u boljem stanju od Vreša i pola manjih gradića po BiH nazalost, kako finansijski tako i ljepotom .. :(
Grob te ***,i hocemo u evropu!
vareš i treba da umre
Jbg Bosanci vi dok dočekate te zlatne kašike nećete imati šta njima jesti...zato vam savjetujem da se pod hitno promjenite jer dok se sam narod ne promjeni neće se ni stanje...pozzz iz dalekih krajeva.
najedi se svog imena
Neću :)
Čekajte, pa nije sve izgubljeno. The 'grad' is dead, long live the 'selo'.
Narod je birao one što su obećavali Švicarsku i zlatne kašike. Ovo već izgleda isto kao i Švicarska, a kažu i kašike će stići uskoro.
nema u Bosni kruha za sve moramo bježati u njemačku, zemlje beneluxa, kanadu, austrliju i tko zna gdje ?
VAREŠ JE ODUMRO DAVNO !!NAŽALOST :(