Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav za raju sto zavrsava ispite na bubicu, medije koji lazu i vladu koja kade!!! Kad se narod promjeni, promjenit ce se sve, i majka mu stara ne mozemo svi radi u Bhtelekomu. lijep pozdrav
Ja bih da se zakačim na top komentar da pitam šta je ovaj Dragan Lukač? Je li ministar MUP-a RS, ili direktor FUP-a? Jesu li to dva različita čovjeka i je li moguće da i nama i njima na čelu policije stoji Dragan Lukač?
A sta cemo sa napadima Arapa na djevojke ili je to normalna pojava u rezervatu ?
Koja se samo hampa digla oko tih navodnih otmica. Ni jedna na kraju nije dokazana
...al se zato masa klikova skupilo, drug moj!
Zipa ovo Dragan Lukac ministar policije RS Dragan Lukac direktor FUP-a Znaci stranci na aparatima. Niti znaju kako nas razlikovati nit se mi sami po imenima mozemo razlikovati. J jbt. Sto kazu - nema bitke nema rata dok ne udari brat na brata. Bilo ne ponovilo se.
lud čovjek
Okupili se da daju podršku sami sebi! Ostavite se vi selektivnih statistika! Koliki je % rasvjetljenih slučajeva, od godišnje 1000 ukradenih vozila u Sarajeva? Kolki je broj rasvjetljenih paljevina?
LAŽ, PODVALA I SMUTNJA OD ONIH KOJI NE VOLE BIH. Sve su laži oko kindapovanja djece. Krajnji cilj je napraviti veliki otpor prema Arapima tj. blokirati po svaku cjenu projekat gradnje najveceg turistickog grada u Evropi, koji ce BiH pozicionirati u sami vrh Balkana i šire (u ekonomskom i svakom drugom smislu). Smeta agresorima da je preko 300 miliona ostvarenih investicija u proteklih dvije godine. Smeta im i 800 miliona prihoda koji je BiH ostvarila od turizma i pokrila trgovinski deficit.
Kažem prema Arapima je krajnji cilj ove hajke o kindapovanju djece. Danas smo imali tekst klix.ba o napadu Arapa, što je gnusna laž i ima samo za krajnji cilj - kako sam i napisala u prethodnom tekstu pod naslovom "laž, podvala i smutnja od onih koji ne vole BiH".
Dragane, ukradoše nam plate i penzije, oteli su nam fabrike i tvornice, psihički nas siluju, itd., itd., vi ste najbolji, pomozite nam, preklinjemo vas, vjerujemo u vas. Ako niste korumpirani, pomoći će te nam
Djivi vugle i pogleda
Vjeruje li neko u ove djecije bajke....
Pa ono... uspava me kad podjem leći
Kakve njuske, od utjerivaca dugova do makroa
Ti si nesto najgore sto se desilo ovoj drzavi, dvolicni prevarant!
Danas neki mulac Knezovic iz Hercegovine otvoreno laze na N1 da u federalnom mupu nema Hrvata na kljucnim funkcijama. Vidi sejtana sad, odjednom postavise Hrvata na celo MUP-a. Sto ti je konstruktivna kritika. A i onaj N1 za Hrvatsku se pretvorio u HTV za vrijeme rata. Samo sam cekao da odnekud iskoci Smiljko Sagolj.
@Ja Jesam Alien dobar nick.
Dragane serem ti se na policiju i izjavu..loopvi ste vi svi skupa...da su je oteli bilo bio ..arap od prije poznat policiji...sve va mjebem mrtvo
ako je drot sto ceka iza zbunja da te zavrne za dva'est maraka najbolje sto imamo onda kukala nam majka
Svakodnevno se susrecemo sa onim sto se ne uklapa u rijeci ovog covjeka, koje su, ocito, cista laz.Policija u FBIH je katastrofa, indolentnost, neobrazovanje, bahatost, ne poznavanje prava i pravila, i ciljana grupa za kaznjavanje im je bijeda, dok oni s novcem prolaze jako dobro.
nepoznavanje*
Mi iz RS-a ne priznajemo ovog Dragana Lukača, naš je jedini pravi Dragan Lukač
ako je policija najbolja, onda smo stvarno u klincu ...