Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno neka dobra vijest
...procesuirati ovog gada zbog sverca kafe i cigareta, jos dok je radio u Posavini???
@aaaaa IN.beci.lu jedan, neko 145 miliona, i to vidiš kao normalno, jer je uradio sr.b.in Lopov je lopov, vjerovao u nešto, ili ne! Čovjek kaže: \"Heeeeeej, pa on krade!\", a ti odgovaraš: \"To on njemu na nacionalnoj osnovi!\" Dozovi se, dorate!
Bijedna larvo , Mile sa takvima briše dupe ....... Pati bitango .........
Jedan je bio Elliot Ness,dabogda ti bio drugi,akobogda...Gledajuć na tvoju biografiju,vijerujem u tebe...samo po zakonu...logike
zato je, daklem, pozitivac dana, a bosnje, bosnje, ko vas ne zna...jao, stvarno ste veeeliki srbomrsci, bre. fala, takodze.
ma trebalo je mevludina de_bila sdaovskog postavit
Konacno pravo svijetlo u totalnom mraku bosanskome i kao sto je legenda pravi ELIOT NESS strpao Al Kaponea u Alcatraz, Lukacu legendo ljudska pravovremeno si poceo tu operativnu akciju i sada pokazi svima svoju ljudsku i moralnu velicinu. Zavrsi to u velikom stilu kao sto ti i prilici i dodaj tacku na i nasem Kaponeu Laktasenku...
E sad nam stvarno treba entitet, inace ce nas ovaj sve pohapsiti!
Sad hocu da vidim Covica u zatvoru, dosta mi je njegovog fasistickog orgijanja!
Svaka cast brate. Samo pravda dolazi u obzir, i to je odlika bosne bila koju hoce da uniste. Jos jedno, Ljudi treba uzet kredit i vratit protjerane. 500000 hiljada po svakoj kuci!