Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je suis dragan
Dobar, dobar, djeluje kao ekstra profesionalac. Policija ga bolje zna, pa nek i oni ponešto napišu, ako smiju..he, he, he...
Vjerj mi na rijec samo djeluje kao profesionalac, kad se zarovi malo dublje ispadne obicna neznalica i ublehas.
Pa njima i treba ovakav, nikad ni jedan predmet nije rjesio, nikad. Eto odkad je tu nikoga zatvorili nisu. Sve fol istrazne su radnje u toku, a svi na slobodi. E moj Lukac da sam na tvom mjestu sam bi otiso, stid bi me bilo narodu u oci pogledat i stiti korumpiranu politicku, uhljebljenu, buđetsku vlast.
je suis BAKE
Da je ovo pravna drzava on bi trebao odgovarati za neprofesionalno obavljanje svoje funkcije.
ukinite komentare
Dobar je Dragan ali Vikić
to je ljudina, a ovaj beze
Otkuda ovoj Vladi legitimitet da bilo što odlučuje.Federacija nema vladu, a tehnički mandat ne postoji.Nema ga u zakonu.
Dobar je ovaj Lukac.
https://www.youtube.com/watch?v=7r8Lplz3S5A gurni je DRAGANE