Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vites..srbenda ti u glavi.Zelim,hocu,tezim,ceznem,preferiram,aspiriram,zudim,prizivam sve sto se jos moze navesti za slobodnom i prosperitnom hrvatskom federalnom jedinicom u BiH,HercegBosna,lijep naziv,nikog ne vrijedja i svi narodi su dobrodosli.
Dragane izdajico i čirilašu mene predstavlja Budimir i više nemaš potporu Hrvata Sarajeva i Bosanske Posavine.HDZ BiH provodi politiku dogovora Mate Boban i Radovan Karadžić iz Graza u Austriji.Izvršitelj podjele zemlje sa Miloradom Dodikom iz Srpske.
to cova bio u zagrebu po naredjenju dodika, da preda josipovicu orden genocldnog entiteta, i zahvalnicu za naprednu saradnju, i dodikovo pismo u kojem se izvinjava josipovicu sto je javno izletio sa pohvalom da je josipovic cestitao dan RS iako mu je josipovic to cestitao onako privatno, a ne drzavnicki
Ovaj izdajnik je od juce za mene mrtav....prodana duso...
srbendo umukni vise i idi na srpske portale... ovdje se se vise popeo i Bogu i narodu na KKKKKUUU...RA...AC Ako ti se nesvidja u Federacija put pod noge I pravac srbija!!! Opanke i traktor mozes sa sobom da poneses!! BOK \"hrvat\"
jedva cekam ponovno slobodnu,hrvatsku Herceg-Bosnu
Tvojoj majci dat cu veci
BIT ĆE TREĆI :)
A u pm učini mi se da piše Dragan Jović razgovarao s Kosor i Josipovićem... :@
jesi im prenijeo nazad pozdrave i zahvalu na cestitke iz banjaluke?