Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
bagro ustaška...
SRETNO U OPORBI DO 2014 GODINE.SANJAT JE LIJEPO ALI STVARNOST JE DRUGAČIJA MOJ ČOVIĆU,
Aj ne seri ! http://www.youtube.com/watch?v=BSqwCKQPtzQ
www.hercegbosna.org/vijesti/mostar/ekskluzivno!!-tekst-odbijanja-zalbe-na-presudu-ustavnog-suda-o-ukidanju-diskriminatorskih-odredbi-statuta-mostara-4981.html
Citam komentare i sve prsti od ljubavi i tolerancije medju narodima. A neke ublehe jos pozivaju na fasizam i nasilje, ode ova BiH u...
Tebi je u genima da budeš kmet. Pitaj svoju babu kako su je begovi gyzili. P.S. Izraz \'\'periguzi\'\' meni je kompliment, više bi me uvrijedilo da sam prljav kao ti i da hodam sa osušenim g.ovnetom medju nogama. Fujjjj..
/\\ 23.01.2012. u 18:07 Nemerem ja tolko čekat, brzo se papiri dobju samo moram nać papire od dede a neznam đe. Moj rahmetli babo je pričo da je on bio jugoslaven, a ja sad moram naći papir đe se dedo i pradedo pišu. šalji na moj majl ako znoš.
Ja sm stari UDB-aš i komunjara okorijela. Radio sam kao agent UDB-e i na Kosovu sam iscenirao mnoge dogadjaje za gosp. Milosevica. Takodjer sam u Munchenu ubio Đapićevog strica po naredbi UDB-e. Za vrijeme rata sam bio u redovima Armije BIH i priprepramao sam mnoge ofanzive na Hrvate od kojih bi posebno istaknuo Vareš. Sad sam veliki Hrvat i u.s.tasa kao i moj drug covic. Radim sa narko kartelom ( Husino) prikrivam ubistva i sredjujem pomilovanja preko predsjenika FBIH za najteze kriminalce ako dobro plate.
SDA ne može da radi malverzacije i da kradu bez HDZ. Vraća u vlast svog kriminalizovanog partnera iz dugoh niza godina. Opljačkali su svoje narode. Hrvati, njih nije briga,oni, kad im zagusti i kad nemaju perspektive, odoše u Hrvatsku. A Bošnjaci ostaju ovdje da budu robovi Tihića, Izetbegovića, Džaferovića, (K)Genjca,Mehmedovića i ostalih kriminalaca koji rade po dubini i širini države za pljačkaše iz SDA. Pljačkaju , pljačkaju, ali im to ne ide sa sadašnjim koalicionim partnerima. ONi to, kradu i otimaju, dobro samo sa iskusnim lopovima kao što su i oni, lopovima iz HDZ-a.
Ja ću ionako oženit tvoju seku, em ću je gyzit, em dobit hrvatski pasoš!!
To bi tako bilo da se onaj uhonja Tihić pita, al\' si se malo z a j e b a o u proračunu, Zlaja je veći igrač od tebe, a od Klempe da ne pričam. @1911 HŽV K o nj i n o skutorska, nama su vize ionako ukinute!!!!
Puste želje Ćovićeve
najbolje ti je da ozenis neku Hrvaticu :D
Kako mogu uzet hrvaske papire, znam da mi je pradedo bijo hrvatski policajc u Klodnju . Ljudi nemerem više valjat ćutuke gore po konjuhu, hocu da idem živit u evropi, oću i ja njiove pare. Pomozite mi, salji sve što znoš na moj majl.