Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narocito sposoban da pod izgovorom nacionalnih interesa mazne sebi u dzep.
Kad vidim one novinare TV1 kako svakim pokretom tijela, mimikom, cinizmom, govore nam u lice \"vidite nas, mi smo uspjeli u životu fukaro, vidite kako izgleda masno plaćen propagandist političke stranke i strane banke, jel uživate hahaha mi baš uživamo super nam je\", pa život da ti se smuči. U ovakvom jadu i bijedi, imaš osjećaj isto da je cirkus došao u grad pa naki zli klovnovi ti skaču po ganglijama. Isto ona epizoda Simpsonovih jarane kad Homer ima noćne more.
pa on je manipulator koji je odlično uvježban,to se vidi iz aviona ne tre nam stručnjak za to
Čović je gospodin čovjek - obrazovan, šarmantan, elokventan, načitan, bogat, pristupačan, zgodan. Kada gledam onog našeg klempavog jadu iz SDA, ko da gledam Gargamela. Odmah djecu maknem od TV prijemnika.
Što je je. Faca je i ima super retoričke sposobnosti i zahvaljujući tome je i napunio vlastite džepove eurićima.On i Zlaja su retorički manipulatori,znaju kako se to radi!
joj semina, glupa si ko k...c, jedva si fakultet zavrsila u Sarajevu, a u Mostaru si fol neka faca, jos bi ti nesto analizirala, fol, jel te ovo čović već plaća ili se boris za to ... jadna zemljo... ko sve objavljuje na ovom portalu....
Gledaj naslova \"Dragan Čović govorom tijela pokazuje da je sposoban političar\"..sjajno. Dakle, bezočni lopovluk uz surovo uklanjanje dokaza, prijetnje, ubistva završava afirmativnom analizom \"njegovih političkih sposobnosti\". Stvarno fantastično. Savjet: neka se uslika u nekom vrtiću (u kojem provladavaju romska djeca, ako takvo uopće postoji u ovom odvratnom društvu, tj. ako je toj populaciji uopće dozvoljeno da se makar i u jednom procentu koristi svojim ljudskim pravima) i sva vrata lizičmarnih medija su mu otvorena u prajm tajmu. Društvo toliko truhlo da je osuđeno na propast!!!
Koji glupi komentari! Koliko ja mogu da skužim niko nije analizirap jeli DČ dobar čovjek nego kako se ponašao prilikom javnog nastupa, a vi pišete da je lopov,njegov lopovluk nema veze sa tekstom.Pojedini jedva čekaju da se spomene neka javna osoba da svoje frustracije liječe na internetu,i to anonimno,ma fuuuj kakvi ste!
Pa što. Imamo i mi elokventne i školovane predstavnike. Bakir Poturica, Suljo i Željko. Eto Bošnjaci to nam je naša borba dala
ćović nije ama baš dobar političar za hrvatski narod sada, ali za ostale je izmislio sve i nema ni jedne greške, ajde ga prevarite macani federalni, mozete ali malo sutra. Valja mu pojava na TV-u nego svi vasi komunistički puleni, i probudite se već jednom
pozdrav iz stolno grada Vrapče
Kucnu je cas za stvaranje H.rvatskog entiteta sa jedinstvenim H.rvatskim mostarom.Stop dominaciji i preglasavanju od teroristickog rezima.Naprijed braco,s.mrad sa lijeve strane Neretve ce vremenom izlapiti.Prozor nece pasti,Prozor za dom spreman.Zivjela neovisna Herceg Bosna.Konacno da udisemo cist zrak
i Bo(r)ban je imao izrazenu verbalnu komunikaciju a´l sto vrijedi kad je bio FASISOID. Nista dalje nije DC odmaknuo, mozete ga analizirati koliko i kako hocete.
on je sposoban od A do Š
On je sposoban samo za pljahu nista vise ;))))
ako je semina to primjetila, onda je sigurno u pravu !
A šta kažeš bona nebila kako se ono uvija ko \"vrba\" na vjetru. Bio bi dobar za pomilovati ga po g u z i.