Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da Bošnjacki farmeri nisu glavna opasnost po rs i njene institucije? Necete me valjda ubjediti da je taj'' bolji dio Bosne'' u go....a zbog baje, a on taman pokazao kako ima drzavicu, koja moze uhapsiti svakog farmera i poljoprivrednika... Nemogu ja vjerovati izdajniku Draganu, ipak je Laktaski vožd najveci Srbin, uzduz i porijeko...
Zagreba ti Čaviću po vrhu sante ...?!! Ne radujem se, ali se strašno bojim onog dana kad se dozna cijela istina o godinama vlasti Duduka i njegovog SNSD-a . . . Mrka kapa će to bit. . . Jadan narod kad dođe na naplatu njegovo "kupovanje socijalnog mira (glasova) ...!!!
Zayebi jarane kašike, iz prazne ćase se ne grabi ni kašikom, a ni prstima ...??!! Ako ti imašodakle, pripremi zalihe, da imaš dok ne stigne pomoć iz F BiH, kao i obično . ..
Najgore od svega je da stranka mjesecima ne dobiva para, srce mi se cepa
Pa kako bi se imalo, da se nije kralo? :)))) Koji to snob može finansirati svadbu koja košta pola miliona KM??? Odakle? Sve se bojim da ih je zaradio. Čitam komentare i vidim koliko su pojedinci ovisni o kriminalcima, velučaju ih iako su im entitet doveli do finansijskog kraha. Da li su glupi? :)))))
Jok, nisu glupi.
Joj kad krene El-Mudzahid ponovo...bice sranja u Ruandi
Paranoja uzela mi dusu, sve mi uzelaaa