Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snezana, Mirjana , Dragani , sve ugrozeni narodi . da mi je znati koliko Bosnjaka ima direktorske i visoke pozicije u rs ili zapadnoj Hercegovini. Preko nijedan.
Sreca da moji kad je vrijeme da se jede nece da jedu. A ja im kazem doci ce djeda mraz i nece vam donijeti poklone. I oni jedu li jedu.
ajmo na sunce, otrovali djecu, treda vidim od ovog trena sad brojim, ko ce odgovarat, bojim se da
maloprije razgovaram sa prijateljicom,i kaze mi da je njena mala kao mala sa dvije i po godine "fasovala" salmonelu. 2 mjeseca je maloj trebalo da se izlijeci,nadam se da su objasinili roditeljima sta treba u narednom vremenu da rade...
ma treba ovo kaznit i to dobro , i to u tvorza . čisto za ubuduće da znaju potencijalni koji će napraviti ovako ozbiljne propuste