Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE direkrore samo napred i tako trebas nauciti citavo osoblje u RTV -REPUBLIKE SRPSKE te neka im to predje u praksu te da se to mora pjevati pre svake najave i pocetka emitovanja na radiju i televiziji .Jer je to casna i ponosna odbrambena vojxa nekadasnje YU kao i ova predhodna JNA i sadasnja VOJSKA REPUBLIKE SRPSKE,to se treba cijeniti i postivati!!!!!
\'\'Izokrene stvari\'\' ?! Skini naocale ! I tebi daleko kuca od moje !Pa upravo je to rjesenje ! Srpska je srpska ,mozete se .ebat ,ali to su cinjenice ! I vi tu nista ne mozete !! I vama je to jasno ! Niti ste bolji ,ni ljeps,i ni jaci ! Avako proseravanje ,poput ovog Ramicevog , smanjuje sanse drzavi BiH ! Fekalije vam dosle do nosa a vi uporno gledate sta radi komsija ! Jadni ste i bjedni ! -Kosinus- PS @\'\'AKADEMIKA\" Potrazi pomoc strucnog lica ! Gubis se potpuno ! Nekako mi te zao !
Kosinus je pravi srbin,samo izokrene stvari i etoga...ne bi me cudilo da je prije imo nik SINUS.Daleko ti kuca od moje i TEBI I MNOGIMA IZ TVOG NARODA jer...GENOCID NIJE KUCNA RADINOST.
pa čovjek lijepo pjeva,trebao napraviti jednu turneju do Haga....
SAD SAM GA POPUŠIO TATI !!! BUUUUHAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! ;-)
UOSTALOM PA ŠTA AKO NEMA RBIH IMA BIH I NAŠA BOŠNJAČKA FBIH
@ SINE KOSINUSE! ;-) \"Niti vas ima ko Kineza a Boga mi niste ni veliki ko Rusija ! A SR BiH jedavno, davno prestala da postoji ! \" DA, DA, DA!!! PRESTALA JE DA POSTOJI SR. BIH, A POSTALA JE REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA, I NASTAVILA SVOJU 1000-GODIŠNJU (MILENIJSKU) TRADICIJU DRŽAVNOSTI!!! ;-) TAKOĐER, PRESTALA JE DA POSTOJI I SRBIJA I CRNA GORA, A NASTALA JE JEDNA DIVNA MLADA DRŽAVA... ..... REPUBLIKA KOSOVO!!! :-D :-) :-D :-) BUUUUHAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! ;-)
I n.a.p.u.š.i.m se ja svima njima ku.r.c.a ! Eto da znate ! Č.et.n.i.c.i jedni poljubim vas ja u g.l.a.v.i.ć ! N.a.j.e.b.e.t.e mi se stare !
NE TREBA GA SMJENJIVAT, VEĆ POBIT BANDU ČETNIČKO - FAŠISTIČKU!! BAŠ JE MUZIKALAN OVAJ DAVIDOVIĆ PIČIĆ... BOLJE ZVUČIM JA KAD SEREM A IMAM PROLIV ;-) AAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!! ;-) DAVIDOVIĆU, PRIJAVI SE NA \"ZVIJEZDA MOREŠ BIT I TI!\" ;-)
Jeb ote, otkrili snimak koji jeveć ihahahaaaa na youtubeu.
Edinu ako se ne sviđaju četničke pjesme neka se odseli tako gdje ih neće morati slušati. Niko ga ne sili da živi u RS, naprotiv.
U cemu je tvoj problem..?? Velicanje zlocinaca, zar to nije zabrinjavajuce.`? Sta to ima sa platama, trosenjem i tim glupostima koje si naveo..? Radi se o jednoj osobi a ne o \" vasem entitetu \" Dio drzave koju ste na krvavi nacin ocistili od Bosnjaka, i te osobe se velicaju u ovom snimku..?
Za vrijeme dok je doticni lik bio ministar vjera u svim karadzicevim vladama sve su Džamije srusene do temelja,ne oskrnavljene(natpisi,razbijeni prozori,pokraden namjestaj itd)nego srusene do temelja,oko 1000 vjerskih objekata.kome ispostaviti racun za stetu koja je nanesena Muslimanima(popularno Bosnjacima) ?
oval lik isti gospon.Zadro iz NMK hehhehehehe
tvoja mama