Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi u gradskom vijeću Grada Sarajeva su medicinski fenomeni. Pa ljudi žive bez mozga.
"Radovi na žičari započeli su početkom aprila ove godine, a za sada su srušene dolazna-gornja stanica (kod devastiranog restorana Vidikovac) i polazna-donja stanica (na Hrvatinu-Bistriku)." Radovi su znači počeli tako što su neki objekti srušeni i to je otprilike to, na tome će i ostati.
da ste saraf po saraf zavrtali pa za 20 godina bi je napravili,majku vam lopovsku!!!
Olovo Olovo....na mom bolovo...... hahah
hej a ti na nasem zdrav bio :)
Izgradnja uspinjače u Sarajevu – građevinski i montažni radovi – počela je prije godinu dana, a pripremni radovi još 1956. godine. Ukupno je uloženo 221.000.000 dinara. U izgradnji i isporuci opreme za uspinjaču, čija dužina iznosi nešto oko dva kilometra, učestvovalo je nekoliko domaćih i jedno inostrano preduzeće. Pogonski dio uspinjače uvezen je od preduzeća ‘Transeksport’ iz Čehoslovačke, dok je sve ostalo izrađeno u našoj zemlji. Kabine je radilo preduzeće ‘Impola’ iz Slovenske Bistrice, do
dok su ‘Termoelektro’ Beograd, ‘Jelšingrad’ Banja Luka, ‘Energovinvest’ Sarajevo i druga preduzeća izradili ostale uređaje i djelove. Iz Sarajeva na Trebević uspinjačom, sa koje se otkriva veoma lijep pogled na grad i okolinu, putuje se 12 minuta. Uspinjača je snabdjevena sa svim sigurnosnim i signalnim uređajima, kao i akumulatorom za slučaj nestanka struje. Dnevne novine iz 1959. godine Eto gdje smo bili 1959, a gdje smo danas....
imal jos tih zicara, treba mi jedna za oko kuce ?
Bit će pi onoj :"niz Olovo sitna kaldrmica", nikad oni žičaru u zraku vidit neće ... nagledat će se iste u kakvom depou dik definitivno ne istrune ... ! ! ! SDA ublehe u laži, a to Olovljaci gutaju k'o pastrmka mamac ,... !!!
nije švica uplatila lovu, nego dala opremu direkt. pa nije dobro lopovima sarajlicama. sve goli lopovi. fuj, pogan od naroda.
Od rijeci donacija mi se dize glava na kosi .... daj vam crnog vraga samo da je donacije ... donacije se daju u humanitarne svrhe ne jednoj firmi bilo da je javna ili privatna. Ako nekoj firmi treba donacija onda je to cista stetocina... gotovo.
Kaka je taka je - samo nek sadaka je.
Naravno da ce biti poklonjeba kada je stara i neuslovna da bi jedan glavni grad se krasio njome. Zicara je stara 29. godina a vijek jedne zivare po propisima jeste 30. god te se poslije tog perioda smatra neupotrebljivom et to je to
Proizvodimo šasije za autobuse i bagere a ne možemo obične gondole sklepati.....
O, što su darezljivi 😅😅😅 ... e sad, dal su poklonili ili prodali donaciju .... 👣👣👣👣
IMT...imal mene tu ?...pozz kono :)))
@ Djulaga ... misliš u " kum donio, kum pojeo" 😅😅😅 ... nemoj da te poklonjaju, prodsj se sam 😅😅 ... meni ništa više nije jasno 👣👣👣 ... pozdrav ljepoto 😘
Ne voli balija donaciju,nema se sta ukrast,on voli fino,posteno,na tender pa fino zagrabiti,ko sebi...lopovsku!!!
nikad se zicara nece napraviti hahahah to mozete komotno dijeci prije spavanja pricati to su samo sarajevske bajke
Meni je vrh sto ce biti nova. Kad moze jedno Skoplje, sto ne moze Sarajevo?
Ide mi na K cinjenica da kod na mora sve biti polovno! Pa majku mu... mozemo li jednom,ali jednom nesto imati i reci..E to smo mi sami kupili! Uvijek neka polovna donacija, (citaj,rijesio se neko starog smeca)! ZAr smo tolike fukare???!!?!?!?!?!?!?!
jesmo fukare smo. uništiše nas političari.
Ekiceee kako si mogao ovo dozvoliti 😂😂😂😂😂😂😂