Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad politicari trljaju ruke imat ce novac za mazanje ociju pred izbore,al svaka cast na pomoci i hvala puno.
Da, ovaj put ćemo imati transparentan "Uvid" gdje su pare od ovih donacija otiišle. Što je najžalosnije, gedačemo svaki dan izborne plakate i TV reklame napravljene od tih para.
svicarci jaci od univerzuma btw. dabogda mu ruke otpale ko ukrade ili prenamjeni ma i jednu marku od ovog novca
eh i jos jedna stvar, pogledajte nesrazmjer iznosa steteizmedju bih i srbije. dakle, jos jedan dokaz da je brana na savi promisljeno dignuta u zrak kako nebi poplavila srbiju kao i obicno, nepostoje pismeni ljudi koji ce ovo provjeriti i dokazati, dok nam je vučić nanio materijalnu stetu 5 puta vecu nego u ratu, a dodik pizda mora da suti
...pa ako je to istina nije Dodik pizda pa šuti to je njegov interes...pi.zda su ti onda ovi bošnjaci Bakir Zlatko i ostali...ne moze se to uraditi a da oni ne znaju., ipak obavjestajni korpus je tu prejak a stvari nisu baš sitnice da ih se sakrije ko da je neko kokoš ukrao znači znaju i ako znaju svjesno su odgovorni isto koliko i dodik! ako je istina naravno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su oni SDPovi ljigavi p(l)aćenici što spominjaše idola Lagumdžiju?! Šta bi retardi, gdje su pare?! Ovo što je obećano je SADAKA, 5% od potreba za obnovu! Šta Lagumdžija misli o ovoj sići?! Odlično je MVP na čelu sa Zlajajogluom odradilo posao! Hahahahahaja
Koliko je Komsic skupio pomoci
Ma ne da vise niko jer znaju da ce ovi pokrasti a nema sanse da je bila tolika steta i ambasade su sigurno podijelile informacije pa su zato ovako male donacije.
sta je ovo...klix pise jedno...srpski blic pise drugo........a zagrebacki vecernjak nesto sasvim trece....jebe lud zbunjenog majke mi !!!!
Neka nam je sa srećom i da se to pravilno rasporedi i da gradimo kuće i našu zemlju. BiH bi uz zajedništvo njenih naroda za par decenija mogla postati poželjna država za život. Lijepa već jeste, samo da bude mirna, bogata i popravi svoj imidž u svijetu.
eo novi mečka, audi, bmw mozda i koji avioncic za nase Vodje :) a tek kakve ce sad biti kampanje pa covjeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hocel Srbi prihvatit ovih 1,35 mil eura od Turske?
Ma kakvi, oni ce da trose samo ono sto je donirala majka Rusija.... ouuuu cekaj, pa donirala im je od sake do lakta!
Barcelona Suareza platila 75 miliona eura, a još je i mentalno bolestan.
haram bilanasim politicarima svaka marka koja se ukrade, a ukrast ce preko 50%. pa lagumdzija i niksic u brazil nisu otisli jer su znali da ce bit nove sadake za ukrast
hrvatska daje 1,25 miliona eura iako je i sama bila potopljena a neke ce bosnje opet pljuvat po hrvatskoj
A šta je s parama koje su Bošnjaci i ne samo Bošnjaci iz Hrvatske uplaćivali preko Crvenog križa Hrvatske za BiH, pojela maca?
...Švicarske je moja bratska zemlja...Švicarci su moja braća a ko mi kaže suprotno natakarim ga na kar.inu!
...a posle njih Austrija, Njemačka, Švedska...
Nigdje "braće" Rusa Oni izgleda podržavaju srbe samo deklarativno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija nista manje nije stradala,nekako mi ovo 80-85 odnos djeluje malo provokativno. Ili isti iznos ili nikako ne donirati.Sta je falilo da se donira po 100 mil eur objema drzavama?
Dobro su i ovo donirali kad se uzme u obzir koliko je prethodnih donacija nestalo. Ovo je super! Nije ni EU više naivna da uzaludno troši kapital.
Vlado duhovit si,al skroz jadno i ironicno.
Samo da jos taj novac dodje do naroda tj. da se iskoriste za njihove potrebe.
Bravo! Sad pametno utrošit' ta sredstva! Ne za badava i ne za gluposti.
Šta bravo?! Kome bravo?! Pa ovdje nema dovoljno para ni za tehničku dokumentaciju! Hahahahha!!!