Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takva osoba da nama kaze sta smo mi?! :) Uvijek je bilo: \"nikada ti se nece porugati bolji, nego uvijek gori\"
Dobro, sta odmah lijete crvene suze, nije sve tako crno...eto da vas utjesim jeste smece, komunjare, cafiri...ali bolji ste nego oni iz Velike Kladuse!!! Jel sada lakse!!!
drogba konju pusi kurac komunjarama Tuzla je uvijek bila crvena
Ima li netko da obrise ove sirove komentare? Muka mi je jer ne mogu djeci zabraniti (niti zelim) da idu na sa-x jer je nemoguce objasniti da ima bolesnika i beskicmenjaka koji svoju impotentnost u privatnom zivotu, bilo intelektualnu ili fizicku, pokusavaju prikriti/lijeciti bolesnim, glupim i neupucenim komentarima. Ovakve komentare treba odstraniti odmah, kao kancerogeno tkivo, bez cekanja da nam djeca citaju ovakve projekcije.
Trebaju ove TZ komunjare otvoriti i Centar za crveni mozak sa jednom filijalom u Brckom...stoka cafirska, propale im sve teorije o komunizmu i majmunima...jedini pravi ljudi iz TZ su Salko Zildzic i Emir Hadzihafizbegovic....