Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno kasarne koja zjapi prazna na grepku... jos je u divljini tako da nemaju kome smetati....
Taj lokalitet u Gorazdu udaljen je 25 kilometara od samog grada...A čini mi se i da i ima VUKOVA...
trebalo bi ga izgraditi negdje u brdima blizu Gorazda a ubaciti sto vise vukova u blizini da nijedan ne pomisli da pobjegne, ali ako ga sagrade kod Orasja pa neki maloljetnik pobjegne iz zatvora ode pravo preko grane u Hrvatsku.
entoni??????
treba ga zatvoriti u gepek
Evo sagradite taj dom u mojoj avliji, odmah se potpisujem! Makar tu bilo mjesta samo za 5 ljudi, ali izgradite!
\'Raduje nas činjenica da su ove dvije općine pokazale razumijevanje. \" Još samo aplauz nedostaje.... Ko je pitao ljude koji su potpisali da im ne smrdi \"Argeta\" ispred nosa?
haha sekspirovska dilema, tetak podrzavam ideju, treba mu objavit sliku da znamo ko je ubica
Pošto se nećete dogovoriti da li Goražde ili Orašje jer je dilema Šekspirovska, objavite sliku da mu napravimo dobrodošlicu kad izađe gad. Nema doma za njega, to je zločinac u genima. To treba samo zatući!