Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje ...(SDA) zar ne vidite sta radi sumska tvorevina sa drzave a vi smjenjujete provjerenog Patrioteu (Suljagica) ...! sramno (SDA)...!
@Verbalni_Delikt hahahaha SDA i SRAM, hahahahahahahahaha ni jedan jedini član SDA nema pojma šta je sram, sjećate li se ne tako davno na TV Alfa, vlasnika najbližeg saradnika Bakira Izetbegovića Radončića Izetbegovićeve majke kako vrećetinu zlata gura u kombi uz opasku ,,ovo je za mog Bakira,, halo i šta ja sada da mislim o svima koji sada kao brane SDA? SAMO DA SU ISTI KAO I BAKIR (SDA) DA SU SE UHLJEBILI, OBOGATILI, OGREBALI, HAJROVALI I SADA BI OVO DA SAČUVAJU PO CIJENU ŽIVOTA!
sad treba krenuti po svim institucijama istjerati sve SDP-ovce, lažne socijaldemokrate i prevarante, nema poterebe za njihovim kadrovima pokazali su da su korumpirano smeće, a i nemaju nikakvu podršku u narodu
Babo ti je smeće, mahalašu bubuljičavi.
@gonsales samo sa noge na nogu, prevarantsku i lopovsku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sjednice i vanago.......fahrin portčko arnaut se kolje (za SDA) sa DFom svakih 5 minuta :)
smjena kadrova izdajnicke stranke
@sarajevski hadzija molim vas, narode, kakav drugi komentar se i mogao očekivati od lika pod širom ,,sarajevski hadzija,, ovako razmišljaju neškolovani, primitivni, glupi ali seljački lukavi ljudi, ne sarajlije rođene, ne nikako, ovako razmišljaju papci koji su se dojebali u ovaj grad, progurali preko SDA do uhljebljenja i sada daj život pokradeno ne daj e upravvo ovi likovi svršavaju kada izgovore ,, ja sam sarajlija,, maloumnik si ti!
@Bakir.Iz.Trezora BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SVI MU SE POSEREMO U FES, LOPOVSKI, PODLI, POKVARENI, PREPREDENI, KAKO ĆE OVI ISTI ZA NE TAKO KRATKO VRIJEME PRATI RUKE OD SDA, HAHAHAHAHAHAHA POŠTO SI HADŽIJA PAPAK OVO ĆU IZGOVORITISAMO ZA TEBE, NAHRANI SE p o l a H k o; nabijem vas, unazadiste nas 300 godina.
Đabe Sifet podržo vojvodu Poplašena Hehehehhehe
Uzese im posoooooo 😁😁😋😄😄😆😝😂
Emirko i Slavko :)
The Hunger Games: Parliament part 7.
Trebamo otvoriti jednu anketu, ko je ljigaviji političar Bakir "vreća zlata" ili Šćepo Tornjak? Ko misli da je Bakir neka lajka, a ko misli da je šćepo neka stavi -. Glasanje je besplatno.
Istina samo si zaboravio vrljavog Lagumdžiju i kralja nepotizma i nestanka para od poplava, poskupljenja struje itd. veličanstvenog oholog sultana Nikšića
@october Idi položi ovcama, bleje od gladi, mani se klixa.
Definitivno smo dotakli dno dna. Dallje nema!
Eto uspjeli ste! SADA UŽIVAJTE U VAŠOJ TVOREVINI ZLA! Zna se ko glasa za SDA, (kažu da su vjernici) Bog vidi i ako su zaista vjernici a glas daju stranci SDA, znači da daju glas stranci koja zlopati vlastitiu sirotinju i HARAM IM BILO NA OVOM I ONOM SVIJETU, jer ne treba gledati samo sebe, pa ako je meni dobro sa SDA strankom baš me briga za svu ogoljenu od stranke SDA sirotinju.
Vozdra Demagoska Fronta.
Koji prepredenjaci, uvalili se i čuvali SDP-ove kadrove, stali na stranu uhljeba Bajramovićevih, sad se mogu udružiti svako nema ih narednih 20 godina u vlasti, gotovi haha