Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedine točke dnevnog reda koje ovi uredno, kvalitetno i bez zakašnjenja odrađuju su ove koje se odnose na NOVA KREDITNA ZADUŽENJA . . . Kad mi roknemo, Grčki slučaj će bit priča za malu djecu . . . !!!!!!!!
sta su sve dozivjeli strani ulagaci u BiH u narednih 100 godina nece vise niko doci bas radi iskrivljenih zakona koji su sami sa sobom u suprotnosti. "imas sesir, nemas stap, imas sesir i stap ali nemas mantil". taman nabavis jedan dokument a mis sa saltera ti kaze da tri treba i broj cipela i gaca.
Kako je krenulo sva privredna društva će preći u D.J.L (Društvo Jednog Lica).
Је6ла вас привреда, има ли каквог национализма?...ако нема, одох покидат шталу, што да трошим време безвезе...
Idi ti s mirom štalu uredi, idioti se kasnije bude ....