Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo one sutkinje koje je prije mjesec dana predlozio Kebo kako bi "sud nastavio rad", a Budimirko ga odmah optuzio kako je sve radio protiv ustavno i mimo njega kao predsjednika. Bas ce biti veselo s obzirom da se ne zna ko pije ali ocigledno da zna ko placa, jer ova dvojca samo jedan dr "opstruisu" , a zapravo rade skupa.
SDA nece jos dugo pristati glasati za ovu odluku, obzirom da njima ne odg. da se popuni sastav sutkinja i sudaca, jer od 9 odluka, zahtjeva tokom mandata ama bas niti jedan im nije bio ustavan.Zato i opstruiraju Dom naroda mjesecima vec.
Kao i uvijek rade samo u svom interesu, stara prica, ali sad pred izbore ce naci nacin da pricaju kako su radili i radit ce u interesu gradjana