Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgluplji i najpasivniji narod na planeti. Ovo pisanje po narodu samo kod nas moze proci. Sjede glupi bosanci i hercegovci i kukaju, a ovi guzicari uzimaju 5 prosjecnih plata za jedan mjesec.
Neuro hirurg vrstan majstor zivot covjeka zavisi od njegovog poteza rukom plata 2300 KM bez minulog staza a ova posast po 5000 KM .Pa da oni bar naprave napredak drzave generalno ni po jada nego nazadak svakim danom .
Bježi odavde ko može, ovu, stoku sko nećete toljagama
Što ovaj Bandić što je predložio skraćenje nastave, a i ovi šupci koji su ga podržali, što nisu dali po 5000km za iftare toj djeci koja su druga smjena da se iftare zajedno p li vam materina lopovska ko fol vjernici a sve gola mafija.
Ma ovo je najbitnija tacka dnevnog reda - kolike ce si plate uplacivati. Uh vrijednih li ruku, nemojte ni zuriti sa odlukom, nije da ima precih tema o kojima bi trebalo porazmisliti. Samo polako nemojte se umarati.
Nađoste li pare za povećanje invalidnina, majku vam lopovsku! Treba vas sviju redom objesiti na Marin Dvoru, bagro.
Bravo narode,. ebem nas usta od srba, bošnjaka do hrvata i ostalih, svi za oči kad treba ta srati i braniti Bakira, Čovića, Dodika, pi nam materina svima debilnima, koja smo mi kretenska nacija balkanska, neka imaju političari milione, ali je važno da ja mrzim Srbina, Hrvata, Bošnjaka, crknimo svi skupa,šta vam je, dao vaš političar ikome pa smo 30 godina zatrovani od njihovih retorika. Meni nije trebao ni Alija ni Bakir da mi kaže da sam musliman
Do marke na lijekove otišlo
Ko je ono VLAST, Na DRZAVNOŽ NIVOU?
Jel jednoglasna odluka ako jeste znaci opozicije nemamo
Ma nisu ludi odreći se 800KM.
Daboboga vam doktori vadili tih 250 evra iz gladnih ociju
650,00BAM sam zaradio u februaru napuštam ovu državu žao mi je samo penzionera. A vama se pose×em na te plate napljačkane od naroda Bosne! Sa PDV-om i akcizama!. Haram vam bio svaki bon!!.
elhamdulilah, pozz iz Bayerna :)
Ma dobro je bosnji ovako… Tastatura ratnici..
Za lijeka vam trebalo
Kako ste složni oko plata mamicuvamnabijem!