Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje 2 ispravne varijante: Banjaluka --> Banjaluci i Banja Luka --> Banjoj Luci I još nešto: Banjalučani, ne banjalučani.
A u podrumu je konzerviran jos od pocetka rata fabrika pejsmejkera (jedna od rijetkih u svijetu) koja samo nebo zna koliko vrijedi .. I kad se ovo sve izdrnda i predrnda neko ce to fino sve da upakuje i proda strancima ...
Nek opet glasaju za dodika i njemu slicnim fasistima bit ce im bolje, donjet ce im Mile radijatore ispred zgrade da se ne smrzavaju cobani !
Banja Luka ,Banja Luci ,banjalucani itd