Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sretna sam ako sam svojim radom pokazala da se u životu može uspjeti zalaganjem i odricanjem" ... Draga gospođo, u Bosni se to radi prečicom...postaneš član vladajuće stranke, uvučeš se u analni otvor glavnom pakašu i eto uspjeha...Nažalost, ljudi poput Vas odlaze daleko da pronađu svoje mjesto pod suncem. Svaka Vam čast i full respect!
Pa, nisu naši funkcioneri sve pokrali, diplome su platili...
...sa sve PDV-om :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od svih dobrih stvari znanje je najbolje: zato što ga nitko ne može ukrasti, zato što ga nitko ne može kupiti, zato što je neuništivo.
A zna li iko o cemu se zapravo radi? Nigdje objasnjenja
Opusteno sa komentarima ako zena procita sjeba... se haha
ne mozes nam pomoci jer nasi ovdje tebe nece traziti jer oni ce po svome ... jedino ti dr, H. mozes doci ovdje i ponijeti jedno 100 000 dolara i poceti neki biznis nauke i zaposliti asistente da kreiraju nove ideje i inovacije, U drugom slucaju ostani tu i uzivaj u radu, a mi cemo ovako ponekad procitati o tebi i pohvaliti te.
Ne ide ništa sa 100 000 potrebna su znatno veća sredstva...
Nisi 1994 došla u SAD, nego pobjegla u SAD.................mogli smo svi pobjeć i danas bi sve bilo srpsko i hrvatsko...............ali nije i neće nikad biti...........IMA NAS
I kakve koristi od toga imaš ? ona napravila orgazam cijeloj naučnoj zajednici a ti i ja komentarišemo po kliksu. Jbg u jednu ruku tužno, a u drugu žalosno...
@mck ja i ? po tebi je trebala ostati ovdje i raditi sta? cekati hoce li joj cetnici zakucati na vrata da je siluju. Drugo su vojno sposobni muskarci,tu cemo se sloziti,ali zena i civili nemaju sta traziti na teritoriji na kojoj se vodi rat,i to kakav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nauku treba zabranit,sve je to sejtanska posla
Islam potice nauku i ucenje. Iqre bismi ....
potice,al sva ova nauka ide u krivom smjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svjetlo nad tmurnom bosnom .....
Sve sto valja je otislo u Dijasporu, pa vi pljujte.
Jos jednom, svaka Vam cast gospodjo
E jesi nas obradovala, da te anadol ejdzensi aka klix nije isforsiro ne bi ni znali za tebe.
dr. Hida Hasinović SVAKA CAST i veliki RESPEKT naklon u BiH ne moze vise ni staklenik uspijet jer su doticni SDA-SNSD -HAZ-SBB POKRALI STA SE MOGLO POKRAST
Sad se dicite sa njom, bosanka ovo ono. A sto nas svijet koristi kao rasadnik za mozgove i uzima gotov proizvod nikog ne brine?! Javno streljanje politicara da se uvede, kodeks casti pa onda sepuku (harakiri za neke).