Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa doktori mogu štrajkovat ali stomatolozi u domovima zdravlja i državnim ambulantama mogu komotno prestati sa radom koliko su zaposleni. Mislim da iza rata niko nije kod državnog stomatologa uspio popraviti zube. Samo otvore zub i stave lijek i kažu dođi za 14 dana!??
pozdravljam 80% zdravstvenih radnika koji su stoka uz pjesmu od ede maajke 'mater vam ebem' https://www.youtube.com/watch?v=jAN8buK3IzE oni se igraju boga kad god nekog ubace preko reda na pregled sirotinja mora cekat jos duze i kad ih se tako ubaci stotinu njih neko ne stigne na ljecenje i crkne, jos da ne pricam da ako nemas vezu i kes da neces dobiti isti tretman kao ovi drugi mater vam ebeeeem, odo i ja do doktora naso sam vezu sta cu na tom odjeljenju me ne bi ni primili bez veze
Toooooooooo podrška
Dobro bi bilo da ih Fadil naruči za pregled za jedno godinu i po do dvije ! OSim ako ne KOVERTIRAJU svoj zahtjev :)))) Ma Nek odmah krenu sa štrajkom glađu ! Eh kad se sjetim da su nekad doktori bili prvi u ešalonu na izbornim trijumfima SDA.
dosao vakat kada doktori strajkuju...a pacijenti, obespravljeni i siromasni sute...
BOLJE IMAT NEGO NEMAT
"štrajk upozorenja"...kome upozorenje?!...Vladi,?!...sigurno NE! ...a kokuzima koji su primorani ici djabnim zubarima DA