Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota na dusu njima iz suda u hagu koji su uopste dozvolili da se tragovi zlocina uniste! sramota njihova a jos veca nasa sramota da tek tako pristanemo na ovakva tumacenja bramertza, \"da se to učinilo zbog propadanja tih dokaza i nemogućnosti arhiviranja.\" zar bas nikoga u bosni nema, osim clanica udruzenja \"majke enklave srebrenica i zepa\" ko bi se zauzeo da se tragovi zlocina (lične karte, odjeća i fotografije strijeljanih i pogubljenih srebrenicana) ponovo nadju u bosni, u muzeju u srebrenici? zar bas nikoga medju politicarima nema da reaguje na ovu barbarsku odluku suda u hagu? sramota!!!!!!!
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci
Bošnjaci pravoslavci????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOJEŠTA
Tacno. Nacionalno-verski \"san\" je opasan. Obavezno sledi mamurluk i ljecenje rana nakon osvescivanja. Najtuznije je sto taj porok je tesko ostaviti,bar na balkanu. Opasna je to \"droga\",svakih nekoliko decenija svetski dileri nas navuku na to. Najefikasnije je \"skloniti\" domace dilere mrznje. Narod postao melahonican,udaljen,uplasen. Citao sam jednom u jednoj knjizi da su jednom prodavci \"vijera\" pomogli narodu. Ne secam se koja je to knjiga a mozda sam i umislio....
Neinformisanost nas odvodi u pakao ,zvani EU , jadni smo ti .Fizicki unisteni ,emotivno i mentalno devastirani ,trazimo pomoc od EU (Bilderbergovaca) ,obradujemo se na malo sadake ,zapjevamo sretni kad vitre dobijemo i tako nam pjanima obecavaju put u Evropu . Netreba nama Evropa ,samo da se probudimo !
@dr Leo. Pametno receno,odradili su smisljeno.Depopulacija,finansiska zavisnost i samim tim potpuna kontrola. Imperijalisti ne favorizuju ni \"krst\" ni \"polumijesec\". Edukacija i podizanje ljudske svesti su jedino orudje koje \"njima\" nece ici na ruku. Medjusobna mrznja! Njima ide na ruku....Ponekad uspeju da zavade ljude iste vijere!? Ruanda, 90% katolika podeljenih na Hutu i Tutci,one koji nemaju prava da uzgajaju \"stoku\" i one koji imaju prava na to! Lukavi su imperijalisti,kao da su jeli puno \"luka\"!
Covjeku se samo napuni zucna kesa od ovakvih tipova .Srebrenica je nasa tragedija ,nazalost trazimo pravdu na pogresnoj adresi ,trazimo pravdu kod istih ljudi koji su finansirali nasu tragediju. Bosnjaci muslimani su zrtva, a bosnjaci pravoslavci orudje za manipuliranje i izvrsavanje zlocina. Tuga nasa bosanska !
Amerika je ovo zamjetila, i inicirala da se povuce sa pozicije.
Pa ovo je stvarno strašno! :(
pa svi su oni krstasi, zar vam to jednom nije jasno zasto ste tako glupi. oni ce to raditi do kraja vijeka a mi ko fol trazimo demokratiju i vjerujemo njima. necem evropu oni su i gledali i ucestvovali u ovome