Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma definitivno odcepilo sa svih strana. Moralo je.. godinama se kriminal, nepotizam i korupcija gomilao, mora se nekako vec dohakati nacionalistickim strankama.
E jos samo da odcekamo da bhtelecom strajkuje :D
"Drga nase" stranke koje su drzale vlast tolike godine doveli su do toga da sada svi strajkuju ... doveli su nas do dna. Sramotno je da se tim ljudima i dalje daje glas.
ebes invalide...bitan je brazil :)))))))
Sad ih nikad nece dobiti jer su svi u delirijumu dok na vlasti pare kradu bolje i brze nego ikada
Ovi ljudi su ostavili dio svoga tijela da bi ovo smece iz politickih voda jutros sjedilo i mamuralo u foteljama ... Fuj, sram da ih bude !
čuj bh političari i sram...