Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRELIJEPI MOSTAR OKUPAN SUNCEM, A VJETAR NOSI SVE PRED SOBOM....
Nije Hercegovina samo Mostar, što bi se dalo zaključiti po slikama.
Bosna ti je to, sine moj ;)
Eto Vinjice ko da te sunce culo, pa se pojavilo. Uzivaj draga moja. Samo se nadam da vam nije bura, i da moze bas da se uziva.
evo tek jutros upratih ovaj tvoj kom., a i sama si tu, pa da te samo cmoknem :*** od juce je bura okrenula, mada nije jaka, ali reze kao ziletici po licu brrrrr. ali nema veze, ja je volim, meni procisti i dusu i glavu :D kako si mi ti, kako djecica, kako bebica <3 <3 <3 jooooj, mogu misliti te slatkoce! jos kad otopli, pa je tetkica u kolica :)))))
Vinjice moja, kako ti, kako sve kod tebe? Napredujes li? ;-) Princezica slusa li? :-**** Ja vala tako tako, nije da sam dobro i da uzivam sa sestricnom, nemam vremena, osoba o kojoj smo pricali, koja je bila bolesna, nije vise ziva, nije uspio da se izbori s opakom bolesti, ali bit ce bolje, na nama je da to prihvatimo i nastavimo dalje, nema nam druge. Puno pozdrava draga moja i cuvaj mi se puno, i cuvaj svoje najblize, uzivaj s njma. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Volim što sam Ero, oprženog sunca, opaljenog bure... :)
Cega dva sata voznje. Samo preko Bradine, u ovim mjesecima ti treba dva sata.