Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to OK, ali ima li šta za nas koji nismo iz kantona Sarajevo a vlasnici smo pasa???
Dog Trust-ovci, može li informacija koliko trenutno ima pasa lutalica na KS i koliko desetljeća će trebati da se ovim metodama koje vi nudite smanji broj potencijalno opasnih pasa? Ne provociram, zanima ma da li zaista imate statističke podatke i adekvatnu projekciju?
Ma imaju bolan, al nemaju podrsku vlasti. Nemaju partnera za projekat. Svi prebacuju lopticu sa sebe i sve se u krug vrti.
Dobro zaradjuju ovi na dzukelama. Majku im poremecenu. Ja prije dva dana po djecu u vrtic, kad ono copor lezi u krugu vrtica. Ja bih ih zapalio
Otiđi doktoru decko,reci ja bih tako i tako sa njima. Ima ljeka.....
Ma to je samo pranje novca cuj obrada pasa kosta 250-350 km ma nigdje veze to ne moze biti vise od 120-150 km
Nije bolan jbg ti,nije. Sam onaj čip je skup pravo, pa veterinar pa ovo pa ono, nabere se.
Sklonite pse sa ulica!
I ko placa onda sve to?
Humanitarna svjetska organizacija, dosli da pomognu, edukuju i sve ostalo sto ide.