Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma hajde više boga ti, još smo i dobri prema psima lutalicama kakvi smo jedni prema drugima:)))))
Lahko je imat ove normalne cuke,de ti pripitomi one gonice golfova
Ne znam odakle da krenem, s'obzirom na kolicinu neznanja koja se vidi iz Vasih postova - pise vam Av-Mau, Av-Mjau, Vau - mau kako god da me zovete. Ulazu oni novac - a zapitate li se ko odradi sve? Ko pohvata pse za te silne sterilizacije? U mom sTanu je 5 pasa sa ulice i uvijek ih je 5 - svi spaseni od necega i zbog necega... A obrnuti je dragi moji - ti koji finansiraju imaju 1 ili nijednog psa u svom domu i 1000 izlika zasto nemaju - od alergije do nemogucnosti...tako da manite se suplje i svako od vas KOJI VOLI psa neka uzme nekog - ako ga ne mozete naci sami izaberite iz pansiona koji su puni super pitomi ster. pasa koje LOKOM ganaj a mi ne zelimo da ih ubiju pa ih mahnito sklanjamo sa ulice i padamo u dugove dok se opet drugi bogate i ''ne cuju'' da se sterilozivane psi hvataju i ubijaju...pa sad skontajte koja je cija uloga u prici om napustenim psima... Amela Turalic
Onda skupina zoofilicara ode kod premijera ili nacelnika opcine i potpisu sporazum o razumjevanju u kojem ce biti izdvojno simbolicnih 100 000 KM za troskove propagande o dizanju svijesti, sto ce doprinjeti ubrzanom ulasku BiH u EU. ------------- Slicnih vijesti sam na stotine/hiljade cuo zadnje vrijeme, neznam jesu li gori novinari ili predstavnici avav udruga.
Ove vlasnike pasa sto su se okupili treba sve kazniti jer svako od njih nepropisno voda psa po ulici bez korpe ( brnjice ), ne smije po zakonu pas da se seta na javnom mjestu Ja imam psa i ljubitelj sam pasa ali sto je previse faka treba rascistiti grad od lutalica
KAKO NE ODGOVORNO VLASNISTVO, KAD IMA 300 000 PASA NA ULICAMA SARAJEVSKOG KANTONA, MALTE NE KO I STANOVNIKA FUUUJ U STA NAM SE GRAD PRETVARA, U NEKU RADIOAKTIVNU RUSKU NEDOĐIJU PUNU LUTALICA, TOSKICNIH CESTICA PO ZRAKU... 10 % PASA NA ULICAMA JE IMALO VLASNIKA ( AKO JE I TOLIKO) SVE SU SE LUTALICE NAMNOZILE I NE PRESTAJU, UJEDA JE SVAKI MJESES SVE VISE I VISE... NE BITNO JE TO STO NISU BJESNI VEC STO IM JE BROJ SAMO VECI I VECI, A OVI GLUMCI NESTO GLUME fuuuj al bas fuuuj
Bećirović, fraze ko pravi političar. Uh, dobre investicije znači. A to što mi svojim očima vidimo, što ne smiješ mrdnut, ma hajd, priviđa nam se. Politika, ona ista. ispadosmo mrzitelji životinja, a sve zbog nečije plate.
Nabijem i vas i vaše stavove na k. rac! Oduvijek je bilo lutalica i uvijek će ih biti. Ne može se deseta generacija pasa okoćenih na ulici nazivati napuštenim. Oni ne poznaju osjećaj pripadanja ljudima. Kako je moguće da u isto vrijeme Dogs trust kaže da im je misija da uklone pse sa ulica i udome ih a sprovode akciju pod nazivom "uhvati, sterilisi i pusti"??? Samo po sebi je jasno da udruženja koja troše milione KM imaju svrhu svog postojanja samo kad su ulice pune pasa lutalica. Ako je ikome u interesu da postoje lutalice onda su to ova udruženja.
Sta radi K9 centar za obuku pasa donja josanica ovdje ... naravno da su lopovi svi redom ostavite psa na cuvanje dodjete sa odmora on logoras postao a kao svi su certificirani za obuke po americkom standardu !
Dobra vam teorija. Hajmo sad ispitat: "Dobar dan cukice, može jedno pitanje, ko je tvoj (neodovorni) vlasnik?" - "Wouf, wouf, wooof, grr". "Aha, Huso sa šestog sprata te ostavio tu samog, gladnog. Šta kažu tvoji prijatelji o ovoj situaciji?" Wouf, Dogs trust rulez :)))
U saradnji za EU MIPA FIMA GIPA I CIPA fondovima organizirana je obuka pasa "Kako humano ugristi dijete ako ti ne da sendvich"
Ima li kakve obuke za ljude, djecu? Popriličan broj bi pohađao
Trebamo se mi pobrinuti za "ljude lutalice" (beskućnike i bijedu kojih je iz dana u dan sve više), a ćuke moraju pričekati.
BiH je jedina država na svijetu u kojoj se više poštuju i uvažavaju pseća u odnosu na ljudska prava. To dovoljno govori o Apsurdistanu u kojem živimo. Vazda smo kuću gradili od krova, umjesto obrnuto. Dajte ljudi više, prvo se pobrinimo za one koji nemaju danas hljeba da jedu ili nemaju krov nad glavom, a za ćuke ćemo lako.
ovo je Bosna, presipanje iz supljeg u prazno
Mars pi*** vam materina, gori ste vi nego iko. Bitno da vi pare uzimate, a to sto prstom ne mrdate to nije bitno. Ne znam kako vas vise nije stid uopste se pojaviti igdje i promovisati bilo sta.
J*bem li vam više mamicu ogavnu....i ko vas dovede ovdje.