Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lažete. mater vam lopovsku. Treba vas sterilisati da ne postojite.
Opake riječi, mora da je neko balav iza nika.
samo zahvaljujuci Lokomu, a ne dogs trust-u dok nije bilo dogs trust-a nije bilo ni lutalica....
Mnogo bolje bi zvučalo kada bi opao broj vas bandita koji ste uposleni u tim organizacijama.Dogs trust mafijo
Ja koristim vrlo nesofisticiranu i nenaprednu metodu prebrojavanja nogu pasa pa podijelim sa 4. Onuda kuda svaki dan prolazim, prebrojim ih više nego ranije. Vjeruje li iko od vas da je Dogs Trustu interes da lutalica bude vrlo malo ili nikako?
Na Cobaniji pored kontejnera svako jutro 20 komada
Kad vi napustite našu lijepu Bosnu i Hercegovinu tek tada će opasti broj pasa lutalica na ulicama naših gradova. Trenutno ih ima na svakom koraku i svaki dan dolaze novi. Napolje iz BiH
Ne vjerujte svojim očima, vjerujte Dogs Trustu. U svakoj normalnoj državi, psi lutalice, štakori, miševi, poplave, požari i slični problemi, su stvar države. Država kontroliše, uklanja, steriliše itd. U ovoj državi prepunoj anarhije i svakovrsnih apsurda, jedna nevladina udruga kobajagi steriliše, educira veterinare i djecu i obmanjuje cjelokupnu javnost da će ONI riješiti problem pasa lutalica. BROJ PASA LUTALICA SE POVEĆAVA!!! Sve javne površine su opasno zagađene, čopori su na sve strane, broj napada se povećava, a gospoda (mala, dobro organizirana kriminalna banda) tvrde da sve ide u dobrom smjeru!
Treba to sve izujedati
PA OD ČEGA ĆETE VI ŽIVJETI ??? Ja bi se zabrinuo za vas. Znači dobro i vlast radi dobro I KAD NIŠTA NE RADI, pa se vi brinete o psima . A za kojih par hiljada ujeda i bolesti sa životinja na ljude, KO IH JEBE !
Dogs Trust:: Rješenje je u uklanjanju (đukela) Mi smo tu da zaj_bavamo.
ma kako brate...svaku noć samo pored moje kuće ih bude 2-3 hiljade :)
HVALA LOKOMU I NOVOM GRADU KOJI NAS ŠTITE OD PASA, A ŠTO SE VAS TIČE SADA BI IH 50 000 NA ULICI BILO
seri seri moj golube bjeli.-dogs trust laze.-mozda su ocistili neke gradske kvartove od pascadi i izbacili ih na periferiju.-ne moze se maknuti od dzukela.-idiotska vlast nije trebala usvoiti zakon dok se ne obezbjede uvjeti da bude sprovodiv.-zalosno je da se toliko novca trosi na dzukele a djeca nemaju djeci doplatak.-eto mi humani prema dzukelama a nismo humani prema vlastitoj vrsti ili nam je cilj da se izkorjenimo..
i jedan na ulici je previše. svakog treba ucmekati.
Pa kad velike dzukele pokradose sve pare poreznih obveznika i nista ne osta za neki azil gdje bi se smjestile male dzukele.Lako se svima "istresati" na male,hajde malo na velike dzukele.Velike su dzukele najveci problem ovog drustva.
Meni ovdje nešto nije jasno. Jasno mi je da se sterilizacijom spriječilo razmnožavanje pasa, ali mi nije jasno kako je sterilizacija uticala na nestanak više od 3000 pasa sa Sarajevskih ulica? :))
Budi maštu, zar ne ? Svugdje kriza, skupoća, jedva kraj s krajem, samo ćevabdžijama biznis cvjeta :)