Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Topić nije fratar. Nosi bijeli ovratnik na košulji. Bošnje ne trebaju baš plaho begenisat fratre. Oni su se uvijek i kroz povjest i sada borili protiv turkog jarma i zuluma. Ima par onih koji po Sarajevu ezane sa muslimanskim hanumama u multikulti horovima ( što im vjerovatno godi , žensko društvo hm ).A ustalom Topića ionako zanima samo Napretkova imovina i iznajmljivanje.
@asas Otkud znas da dam Hrvat?Sto,da li ja kao potencijalni muhamedanac nemam pravo da kazem da je bih nemoguca misija?Ili sam mozda Srbin pa se solidarisem sa hrvatskim narodom koji je najvise ugrozen od strane muslimana.Rat ne prizeljkujem,ali znaj da bi Hrvatska pomogla svom narodu,sto je prirodno,i da bi mudzahedini pomogli muslimanskom narodu,sto je,opet,\"prirodno\"!
Gamad kao ti treba treba protjerati sa planete a ne iz Sarajeva. Zbog vas nam i jeste ovako kako je.
bam bam glupane ako uđete u rat samo ćete nayebati, hrvatsska niti vam može niti vam želi pomoći bolje priznajte i trpiti posljedice sve ostalo ide na vašu štetu
NEKA SMIJENE KANTONALNOG MINISTRA POLICIJE I NEKA UHAPSE NAČELNIKA POLICIJE, POLICAJCE KOJI SU PUCALI I NAVIJAČE KOJI SU PUCALI I NEKA PRESTANU LAGATI POLICIJA JE UBILA VEDRANA
Ovi dogadjaji nisu sramota,oni su realnost imbecilne tvorevine pod imenom bih!Praviti se blentav i nastaviti po starom znaci produziti agoniju.Da li neko misli da ce stvari stati na dogadjajima iz Sirokog?Kocka je bacena!
Krivi svi navijači koji idu širom BiH i gledaju samo da belaj naprave i usput da pokradu kakvu prodavnicu a takvih ima... Kriva i policija koja očigledno nije radila kvalitetno svoj posao, mnogo grešaka. Krivica svih nas što pjenimo za jednu ili drugu stranu a svi imaju mali milion grešaka....
Franjo Topić je jedan od rijetkih Hrvata koji BiH doživljava svojom domovinom. Čovjek je vrijedan svakog poštovanja kao i većina bosanskih Franjevaca koji su u velikoj mjeri doprinijeli što je BiH nezavisna jer vijekovima čuvaju spise i literaturu koja govori o postojanju Bosne kao cjelovite države. Koliko je pravedan čovjek svejdoče sve njegove izjave gdje nigdje ne poziva na nacionalne sukobe već na pomirenje i suživot u jednoj državi. Prema tome tvoj komentar je u najmanju ruku neumjesan i primitivan.
ja sam ovca,a vi?
Ovo je sve stara prica, neko je platio grupici u Sirokom da sve zakuha, nekom to odgovara (vjerovatno SDA-HDZ), mozda nisu racunali da ce nekog bas ubit...pa da ce neko morat bit uhapsen. Naravno taj neko ko je uhapsen je jako dobro znao ko je sve ovo zakuho pa je zato i pusten da pobjegne... Vuci siti, ovce na broju...samo je covjek pogino i niko nece odgovarat a mi svi cemo se tim bavit narednih 2 mjeseca, politicari ce da uzivaju...i to je to.
Franjo Topić je ust-a-ša kojeg treba istjerati iz Sarajevi i to što prije BiH4EVER
neki potakli a neki jedva docekali ? O cemu ti Franjo ?
\" Ko javno izaziva ili raspaljuje narodnosnu, rasnu ili vjersku mržnju, razdor ili netrpeljivost među konstitutivnim narodima i ostalima koji žive u Federaciji,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do pet godina.\" Govno u zatvor treba... A dali mu oružje u ruke.
Svaka cast Franji Topicu na ovakvoj reakciji. S puno tolerancije i pametnog smirivanja tenzija koje nikome neodgovaraju u ovom trenutku.