Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko laze. Ubrzo cemo znati ko je popustio!
Ne laže niko. Sigurno je samo jedno, a to je da su sve strane morale učiniti određene ustupke. Puno su pričali, a na kraju je kompromisom sve završeno. Jbg to je valjda politika. Od 1995. na BiH političkoj sceni nema pobjednika.
Hvala Miloradu Dodiku Predsjedniku SNSDa u ime gradjana, Bosnjaka i drzave BiH sto je omogucio nastavak NATO puta BiH i sto je prihvatio i potpisao slanje Programa reformi u NATO, te tako omogucio aktiviranje MAP-a.. Realno, niko nije vise iradio za drzavu BiH od Dodika, jer je prenio 68 nadleznosti sa RS na institucije BiH i poslao molbu i zahtjev da NATO ubrzano primi BiH u tu vojnu alijansu. Velike cestitke i veliko HVALA Dodiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepo je rekao Dzaferovic "ovaj dokument koje je izglasalo predsjednistvo pordubljuje i stvara bolje odnose izmedju BiH i Nato-a"...covjek jednostavno nije rekao da je taj dokument u kojem se trzi clanstvo😂rekao je da je nadjen komrpomis...a sta je kompromis onda? Bosnjacka strana zeli u NatO,a srpska ne zeli...pa upravo je onda kompromis bolji odnosi sa Nato paktom,kao sto ima Srbija ali ne clansvo u Nato paktu...e to je KOMPROMIS...
NATO je sastavnio dio Dejtonskog mirovnog sporazuma i svi potpisnici Dejtona saglasili su se da je NATO jedina vojna snaga na terenu koja ima ingerencije za sporovodjenje vojnih aspekata tog sporazuma. Dakle BiH je potpisivanjem Opceg okvirnog sporazuma za mir obavezala se za saradnju s NATO-m. Naravno to se desilo mnogo prije nego sto je ovaj jahac magle sjeo u fotelju u koju ga je doveo NATO.
KO LAŽE NAROD, MILE ILI BAKIR?
Ma mozes ti sad pricat' k...u a j..a te slusaju. Pogazio si sve sto si pricao. Te neutralnost, te da nisi kreten, te da nema map-a, te .... Kako da ti covjek, poslije ovog sad sto si uradio, vjeruje??? Gubis slijedece izbore 100%
On je kazao da su predstavnici iz RS-a uspjeli dokument ANP-a sa 150 stranica zamijeniti i iz tog sadržaja izbaciti razne reforme, poput one o policiji. "Zahvalan sam partnerima iz bošnjačke političke elite koji su u prije ovoga ukazivali na to da ako nema volje Srba i RS-a neće biti ni članstva u NATO-u.". ...mislim da je to to...vidjecemo dalekovidost SDA politike...
Sko laze Der Spigl u objavi da Bosna pristupa u NATO i izmedzu ostalih Madzarski predsjednik Orban koji je cestito BiH radi pristupa u NATO onda je ovakva Dodikova izjava diskutabilna.
Lud, zbunjen, normalan
prvo pljujes pa onda lizes
NATO je u interesu svih ljudi koji žele mir, sigurnost, vladavinu prava i bolji životni standard za sebe i svoju djecu. Dakle, svako normalan je za članstvo u NATO. Priča o ulasku u EU bez prethodnog članstva u NATO je ubleha u koju vjeruju samo budale, a plasiraju je oni koji nisu ni za NATO ni za EU.
Valja mu čehra i fina beśeda stevane krave.
Poziva se Dodik na privatnu izjavu datu od Bakira. To je izjava koja nema nikakav pravnorelevantan znacaj. Drugo, Bakirova je izjava 100% istinita. Zar Dodik nije Srbin i zar on nije predstavnik Srba koji je saglasan sa Planom za saradnj sa NATO-m? Tim je potvrdio ono sto je Bakir privatno rekao, da se bez Srba nece u NATO.
Malo pomalo i ništa nije ostalo...
Sad se zove program reformi.Sutra će u ovom programu naći "nerješiv problem" i opet zavlačenje...Pa opet...Pa opet...
Prodavat će Mile ovu priču nepismenoj,krezuboj srpskoj sirotinji što sanja o Rusiji a ne može shvatiti da NATO ima u BIH svojju legalnu i naoružanu vojsku pod imenom EUFOR,da Rusiji BIH uopšte nije bitna ni 2 posto jer je okružena državama članicama NATO i EU i potrebna im je samo dok ne završe svoje poslove u UKrajini i Gruzii gdje je pravi ruski interes.
Ignorirajte sve sto pise vezano za stranacke lidere
šta god da je ,sigurnost je veća za BiH sada da ide naprijed ,da nema cijepanja BiH i da je mir zagarantiran.da je Bakir popustio to nikako ne vjerujem.